Az Együtt felháborítónak tartja, és elutasítja Kocsis Máté valóságtól elrugaszkodott javaslatát, mely kötelező drogtesztet vezetne be a fiatalok, a politikusok és az újságírók körében. A Polgári Konzervatív Párt szerint a Fidesz bevatkozik a családok életébe, ahol a kábítószer-fogyasztás megelőzésének valójában történnie kellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tibor43
Az Országgyűlésben gombnyomogatás előtt is drogtesztet kellene végezni...
pbalage
Ha nem szavazza meg a társaság, akkor egy lapátnyeles veréssel esetleg túlélik, de ha igen, akkor import azeri baltálval személyesen csapom le a fitymájukat (nem túl jól célzok)
Senara
Mindegy mi a téma , csak ne a mutyi legyen ? Elfogadnák és a tüntetésen is hangoztatnák , a válasz kész ... aljas szocialisták még a fiatalságot is felhasználnák céljaikért , képesek tüntetést szervezni , mert lesza..ják a fiatalok egészségét , nem érdekli őket , családokat tesznek tönkre .Mi megtisztítanánk a közéletet is , de ők nem akarják
Minden intézkedésüknél nem a lényeget nézem MÁR , hanem a hátsó szándékot keresem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.