Vida Ildikó ügyvédje szerint ügyfele nem kapott határidőt Orbán Viktortól arra, hogy feljelentést tegyen a korrupciós vádakkal kapcsolatban. Futó Barnabás azonban azt mondta, a NAV elnöke várhatóan megteszi a szükséges jogi lépéseket. Közben: az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége egy rövid videóval próbálja meg felhívni a figyelmet a korrupció veszélyére a Facebookon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
A határidő valószínűleg elkallódott a postán.
wagabund
...és Orbán nem is mondott semmit a felmentésről...
az ügyvéd valószínű, hogy közben nyaralt...
papa.49
Az a duma a parlamentben megint csak a ,,tábornak,, szólt, hogy lássák milyen fax(a) gyerek a hazugovics, persze akinek van magához való esze nem eszi meg ezt a dumát...
Főlökött
Olvasható, van az a jogi képviselő és van az a pénz is amiért elvállalnák, naná. Igaz előre fizetve, az kimenetel pedig nem garantált, sőt.

Azért ez tetszett, Polt Péterkénket csókoltatva :
"Az ügyvéd arra is felhívta a figyelmet, hogy a Ptk. szerint amennyiben a személyiségi jog megsértése közérdekbe ütközik, a jogosult hozzájárulásával az ügyész is keresetet indíthat. „Lehet, hogy Vidának nincs is szüksége ügyvédre”, tette hozzá Magyar."

Az egésznek pedig az eredménye =0 lesz. Ez pedig előre borítékolható :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.