Vida Ildikó feljelenti André Goodfriendet – ezt mondta az Indexnek Futó Barnabás, Vida Ildikó ügyvédje. Kezünkben vannak a potenciális bizonyítékok.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a ,,bizonyíték,, CSAK AZT BIZONYÍTJA MILYEN RETTENETESEN SÖTÉTEK A FÜTYISZEK, EVVEL MAGYARORSZÁGON KÍVÜL SEHOL A VILÁGON, NEM HOGY PERT NYERNI, MÉG VÁDAT SE LEHET MEGFOGALMAZNI!!!
!Egy-két kurzust még vehetnének jogból a ,,jog-ászok,,!!!
alte trottel
Szegény Jóbarát! Nem lennék a helyében!
Törölt felhasználó
Egy: Ha baltás gyilkos lenne Goodfriend, akkor is diplomata, de a baltást is elengedtük..:) Kettő: Ennek a nagy blöff-páváskodásnak az lesz a vége, hogy a bemegy a pávaólba a róka és agyon fog dildozni mindenkit..
szaboria1
A Heti válasz is előbb jobb lesz ha konzultál egy nemzetközi jogásszal mert amit az ügyvivő mondott ott egyetlen egy szóval sem ejtet ki Vida nevét. A másik megint csak egy részletet emeltek ki a cikkből ami elferdíti a valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.