A kormány adópolitikájának fontos célkitűzése, hogy 2018-ig a vállalkozásokat terhelő adó egykulcsos legyen - közölte a nemzetgazdasági miniszter pénteken Debrecenben. Ez az adókulcs 10 százalék közelében...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Már 2010-ben adócsökkentéssel kampányoltak a tetvek, meg hogy olyan jó lesz itthon vállalkozónak, hogy a fal adja a másikat...

De ezek sohasem hazudnak, mindig megtartják, amit ígérnek.
soljanka
Nem értem mit szaroznak: 2051. Oszt jónapot.
Legalább addig sem menne az a sok bedrogozott, interneten lebutított, libsikomcsilibásgyurcsányi tüntizni, hanem tisztítaná közmunkában az árkokat, meg építené a stadionokat.
Mert elhinnék. Ezt is. A birkák.
36
Antall, Horn és az akkor még liberális, Orbán elzsebprivatizálták az állami termelőszektort. Sajnos csak adóztatni tudnak a magánszektorban. 1000 milliárd az állami szektor tartozása. Ebben csak az MNB tartalék tud segíteni(ha van). De ilyen árfolyamon?! A forint nem ér semmit. Így még gyengébb lesz a forint árfolyama.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.