A Nagy Futamra és a túraautó-vébére kell a pénz. Az én pénzem. 1. felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy a Nagy Futam, és a FIA World Touring Car Championship magyarországi futam lebonyolítása érdekében szükséges, összesen 500,0 millió forintnak a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvény Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejezetében történő rendelkezésre állásáról gondoskodjon, Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: 2014. december 4.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hát erre most tudnák olyant irni hogy a föcskék kiköltöznének az eresz alul!!De engem is kitiltanának!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
A sajátjából állja az autóversenyt. Még egy téboly a sok stadion mellé, közben pedig a gyerekek éheznek, ő pedig hobbira költi a közpénzt. A nagy túróst, még mi kéne ?
Desischado
Igaza van Nyanyának, már megint! Aljas mocsok, tőlünk meg ezt a kis segélyt is elveszi, és az éhező gyerekek?! Hogy rogyna rá az ég ezekre a férgekre! Meddig garázdálkodhatnak még?! Meddig?!
világlátó
Volt nekem egy kitűnő tanácselnököm egykor. Ő mindig azt mondta, ha pénzt kértem tőle valamilyen feladatra, amit megyei vezetőim adtak meg, hogy Idézem: Aki rendel, az fizet ! Ebből is látszik, miniszterelnökünknek nem sok rálátása van a költségvetésre. A kb.16.000 milliárd Ft.-os kiadási oldalból ez az 500 millió igazán nem fog hiányozni - gondolta.Én meg azt gondolom, hogy had lássunk már rá egyszer a kiadási oldalra mi is, a társadalom széles rétegei, akár úgy is, hogy a közTv. főműsoridőben, alkalmas moderátorok vezetésével mutassák be, mit, hová kell fizetnünk. Miután a mi bőrünkre megy itt minden, ennyi jogunk talán mégis csak van. Persze lesz néhány nem publikus tétel, mint pl. a nemzetbiztonsági tételek, de a többit látni szeretnénk. Legyen módja az adások közötti konzultációnak, - rendben van, korrekt cenzurával - de legyen. Így hamar le lehet szerelni egyfelől a feleslegesnek látszó tételeket, másfelől a feleslegesen , tudattalanul handabandázókat is. Naív elképzelés ez, de miután a parlament erre teljességgel alkalmatlan, más érdekelt és hozzáértő fórumot kell felállítani, akik tételesen átnézik a kiadási oldalt, javaslatot tesznek és a kormány erre érdemes tagjaival együtt döntenek. A döntésről pedig részletes tájékoztatást adnak az ország népének. Ez is megoldás. De az nem, hogy vagdalkozik a miniszterelnök félmilliárdokkal, ki tudja már eddig is hová nem szórta a közpénzt. A stadionokkal pedig most pár évig le kell állni, mert ez a téma már túlságosan kimerítette a tűrőképességet. Biztosan akadna még néhány megtakarításra alkalmas milliárd is, de ezt csak a vájtfülü pénzügyi kormányzat látja, ha látja. Vargha Mihály pedig álljon a sarkára, még akkor is, ha kirúgja a főnöke. A legvégsőkig kitartani a felelőtlenség mellett nem lesz kifizetődő. Az emberi és a szakmai becsület talán még megmenthető. Lázár majd tovább emeli a napi munkaórák számát és megoldja a miniszterelnök úr félmilliárdos pótigénye sorsát. Kovácsics Iván is a távozás mellett döntött.
dömdödöm
mé nem dec 6 a határidő ,mikulás hozná nekik az 500 millát
kata53
@kukac50: Csak nem képzeled róla, hogy van annyi esze? Gyerekekre, nyugdíjra, egészségügyre stb. nincs pénz! Autózásra, stadionra stb fizetik az adófizetők!
lajospapa
Gyurcsány Sukoró ügyében annak idején annyit mondott hivatalnokainak, hogy a fennálló törvényes rendelkezések alapján járjanak el. Erre a Fidesz később azt mondta, túllépte a hatáskörét a miniszterelnök.
Ezek szerint azóta a hatáskör kibővült. Milliókra, vagy milliárdokra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.