A Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) pénteken elfogadott határozatában azt kérte, ne legyen fizetős az M0-ás és a nagyvárosokat elkerülő útszakaszok sem – közölte Kósa Lajos leköszönő elnök.

Az MJVSZ egyhangúlag elfogadott határozatában arra kéri a kormányt, hogy ne terjessze ki az úthasználati díjat a fővárost, illetve a nagyvárosokat elkerülő útszakaszokra – mondta Kósa Lajos a tanácskozást követő sajtótájékoztatón.

A tervezett intézkedést céltévesztettnek minősítették a nagyvárosi polgármesterek – tette hozzá a kormánypárti politikus.

A szövetség tisztújító közgyűlést is tartott Debrecenben, ahol Szita Károlyt, Kaposvár polgármesterét választották új elnökké.

Kósa Lajos eddigi elnököt, fideszes országgyűlési képviselőt, Debrecen volt polgármesterét egyhangúlag a szövetség tiszteletbeli elnökévé választották a 23 megyei jogú város képviselői.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Kósa menjen Új-Zélandra nemjózni. (remélem karma1 belemélyeszti a karmait, amikor újra megérkezik remélem hosszúra hagyja és ki is hegyezi,,amikor megtépi a debreceni sunkót)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Kósa menjen Új-Zélandra nemjózni. (remélem karma1 belemélyeszti a karmait, amikor újra megérkezik remélem hosszúra hagyja és ki is hegyezi,,amikor megtépi a debreceni sunkót)
silber13
@pbalage: Majd az ottani őslakósok adnak neki egy 2 órás koncertet digeridoon! Kiváncsi lennék akkor Lala képére!
silber13
@pbalage: Tessék! Szép és izgalmas zene, még némi polifónia is fellelhető benne.:-))))
www.youtube.com/watch?v=RGTWqZoswAo&index=10&list=RD1yWGmdevTuM
pbalage
@silber13: szerintem minden éjjel erre ébred a csávó, hajnalonta még szívni is szokta, nem csak fújja a cuccost.
silber13
@pbalage: Érdekes hangszernek tartom, ki is próbálnám, mindössze oda kéne utazni! Más akadály nincs!:-))))
36
Sok megyén kell keresztülutaznia, Kósa úr? Én mit mondjak Zalából?
Csak nekem, nem térítik tetszik tudni.
36
Ja. És állami autóm sincs és sofőröm sem. Én bölcsen hallgatnék, ha már beszállt a brancsba még anno.
Linna
Ha jól emlékszem, annak idején azért csinálták az M0-st, hogy a várost tehermentesítse. Akkor most nem logikus ez az új kitaláció. De! Emberek, nem a miérteken kell vitatkozni, hanem azt kell észrevenni, hogy olyan nagy a xar, hogy nem tudják már, hogy mivel szerezzenek pénzt!!! Egész egyszerűen annyi pénzt (és a MI pénzünket!) eltapsolták, hogy ha kiderülne, újabb "forradalom" lenne az országban. Nyíljon már fel a szemünk!!!
Fradigege
Ez most már így marad. Mindenki beáll a sorba, összezárás van. Nincs visszaút. Fizetni fognak, ha beledöglik az egész ország.
Desischado
Szerintem is fogytán a pénz, ezért az ötletelés. Hiszen még a szociális juttatásokat is elveszik, akkor ez az adó már csak egy az újabbak közül. Nagyon feszegetik a pofonos ládát! Remélem, hamarosan kinyílik!
Juhász István
Kósa??? Ha lesz szavazás a házban, igenis meg fogja szavazni, mert a pártérdek a legfontosabb.. Varga is, első felindultságában kijelentette a vasárnapi zárvatartásról, hogy " nem bölcs dolog... " de attól függetlenül megszavazza. ezért is fölösleges NÁLUNK a parlament, egyetlemegy ellenzéki ötlet, javaslat, müdositó - vagy el sem juthat a szavazásig, vagy egyszerűen leszavazzák, a korm. párti ötleteket, bármekkora baromság is az, esetenként, nagy igen, igen bekiabálások mellett megszavaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.