A Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) pénteken elfogadott határozatában azt kérte, ne legyen fizetős az M0-ás és a nagyvárosokat elkerülő útszakaszok sem – közölte Kósa Lajos leköszönő elnök.

Az MJVSZ egyhangúlag elfogadott határozatában arra kéri a kormányt, hogy ne terjessze ki az úthasználati díjat a fővárost, illetve a nagyvárosokat elkerülő útszakaszokra – mondta Kósa Lajos a tanácskozást követő sajtótájékoztatón.

A tervezett intézkedést céltévesztettnek minősítették a nagyvárosi polgármesterek – tette hozzá a kormánypárti politikus.

A szövetség tisztújító közgyűlést is tartott Debrecenben, ahol Szita Károlyt, Kaposvár polgármesterét választották új elnökké.

Kósa Lajos eddigi elnököt, fideszes országgyűlési képviselőt, Debrecen volt polgármesterét egyhangúlag a szövetség tiszteletbeli elnökévé választották a 23 megyei jogú város képviselői.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Kósa menjen Új-Zélandra nemjózni. (remélem karma1 belemélyeszti a karmait, amikor újra megérkezik remélem hosszúra hagyja és ki is hegyezi,,amikor megtépi a debreceni sunkót)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Ja. És állami autóm sincs és sofőröm sem. Én bölcsen hallgatnék, ha már beszállt a brancsba még anno.
Linna
Ha jól emlékszem, annak idején azért csinálták az M0-st, hogy a várost tehermentesítse. Akkor most nem logikus ez az új kitaláció. De! Emberek, nem a miérteken kell vitatkozni, hanem azt kell észrevenni, hogy olyan nagy a xar, hogy nem tudják már, hogy mivel szerezzenek pénzt!!! Egész egyszerűen annyi pénzt (és a MI pénzünket!) eltapsolták, hogy ha kiderülne, újabb "forradalom" lenne az országban. Nyíljon már fel a szemünk!!!
Fradigege
Ez most már így marad. Mindenki beáll a sorba, összezárás van. Nincs visszaút. Fizetni fognak, ha beledöglik az egész ország.
Desischado
Szerintem is fogytán a pénz, ezért az ötletelés. Hiszen még a szociális juttatásokat is elveszik, akkor ez az adó már csak egy az újabbak közül. Nagyon feszegetik a pofonos ládát! Remélem, hamarosan kinyílik!
Juhász István
Kósa??? Ha lesz szavazás a házban, igenis meg fogja szavazni, mert a pártérdek a legfontosabb.. Varga is, első felindultságában kijelentette a vasárnapi zárvatartásról, hogy " nem bölcs dolog... " de attól függetlenül megszavazza. ezért is fölösleges NÁLUNK a parlament, egyetlemegy ellenzéki ötlet, javaslat, müdositó - vagy el sem juthat a szavazásig, vagy egyszerűen leszavazzák, a korm. párti ötleteket, bármekkora baromság is az, esetenként, nagy igen, igen bekiabálások mellett megszavaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.