Minél több „ellen-videó” készül a Baranya megyei rendőrkapitányság nemi erőszakkal kapcsolatos oktatófilmjére válaszul, én annál boldogabb vagyok, mert szemléletformálás szempontjából nem tudok elképzelni nagyobb tömegpusztító fegyvert a Szelfi (Tehetsz róla, tehetsz ellene) című kisfilmnél.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nem így kellene működni az egész rendszernek.
Mi az ami nem tetszik nekem? Az, hogy a politika megmondja a tutit az érintettek és a szakértők megkérdezése nélkül. Ugyanez történt minden intézkedésüknél. (feltételezem a jó-szándékot, de az eredmények, a tettek arról szólnak, hogy az alfa verzió nulla, sz@r!) Út adó, pisiteszt, net adó, ...és itt is!
Most is tartom magam ahhoz amit az előzőhöz írtam: amatőr, ideológiailag irányított, egyoldalú.
Lehet, hogy ez a számukra megfelelő, nyilván ezt tanácsolják az agyonfizetett tanácsadók, úgy elzavarnám őket egy fillér nélkül! És utólag jön a magyarázkodás, (jó esetben) az erőből győzködés.
Ez mind erőforrás pocsékolás és a nép kiábrándítása a vezetésből!

Ha megkérdeznék az lakosságot Magyarország legkártékonyabb állatairól, biztos a politikusokkal kezdenénk, és a frissen és gyorsan meggazdagodott milliárdosokkal folytatnánk, utána jöhetnének a csótányok, pockok, kormoránok, stb.
De ha ez a cél, akkor jól csinálják!
Toby
@nemjoezigy: Röviden: - a patkány-kormány minden részletre terjedően belepofázik a magánügyekbe, a magánéletbe, átvette a sztálini átnevelő táborok módszerét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.