Budapesten ma is szükség van erős falakra és erős hitre – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere vasárnap a Kálvin téri református templom felújítása alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának 500 millió forintos támogatásával és a gyülekezet adományaiból megtörtént a templom teljes belső és homlokzati felújítása, valamint a műemlékorgona helyreállítása.

Balog: Budapesten ma is szükség van erős falakra és erős hitre

Balog Zoltán az összeget úgy magyarázta, hogy amikor az egyháznak adnak, akkor mindig a nagyobb közösségnek adnak. Az egyház ugyanis sohasem magának kér, hanem azoknak, akik rászorulnak a segítségére: a betegeknek, az időseknek, a szegényeknek, a lelki kenyérre éhes fiataloknak és a gyermeket nevelő családoknak – mondta.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Köszönjük Balog !
Elvégre erős falakból és qrwa nagy hitből vidáman meg lehet élni !
Talán próbáld meg - te sötét birka !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Reggel elmondtam egy "Hiszek egyet", délben három "Miatyánkot", estére mégiscsak kurvára megéheztem. Balogh úr, a lelki táplálék kevés lesz! Kenyérrel, hússal lakik jól az ember.
kamazuka
Hiszek benne,hogy a hit erelyével minden fal ledönthető!
Dr. Felipe
Ma is szükség van erős falakra és erős hitre, na meg erős mennyezetre hogy ne szakadjon rátok., te farizeus féreg.
Desischado
Álszent hazug! Az egyház és a papság szégyene! Mi van az éhező gyerekkel, és a nyomorgó szegényekkel?! Hogy nem rogyott rád a mennyezet, te aljas!
kukac50
Nem szakadt rá a mennyezet vagy egy csillár,azt azért sajnálom.
silber13
Idefigyelj, te reklámmacskaként vigyorgó Isten szolgája! Csak egyet mondanék neked Etesd a " lelki kenyereddel" a közvetlen hozzátartozóidat egy hónapig! Aztán meglátjuk a végeredményt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.