A becsődölt Széchenyi Bank működése tele volt szabálytalanságokkal, mégis beletoltak 3 milliárd forint közpénzt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
És ez az ember, meg hozzá hasonló gazember szabadlábon van
és fosztogathat tovább !
Ráadásul www.stop.hu/m/belfold/bukott-bankar-kezeli-az-allamadossagot/1283387/
Azt a hülye Simont meg a 240 millióért pórázon vezetgetik !
Aljas egy kormány ez !
tivoli
@Dr. Felipe: ma, 12:26
Nekem úgy rémlik, hogy a Postabank vagyona a politikusoknak (pártoktól függetlenül) lett kihelyezve csekélyke kamat fejében, amivel aztán tetszés szerint gazdálkodtak, befektettek, építgettek, gyarapodtak, korrumpáltak. Sokuknak onnan eredhet az első millió, amire nem szokás rákérdezni.
Nem véletlenül úszta meg Princz csak egy ejnye-bejnyével.
Dr. Felipe
@tivoli: Hát ez így van, szándékosan futni hagyták.
1magyar
Aki aláírta a 3 milliárd támogatást felelősségre kell vonni!
Manhattan
Évtizedek óta ezt csinálják, így lopják
ki a pénzt, majd bedöntik a kivéreztetett céget, vagy bankot. Nem tudom emlékeztek e a Fidesz székház eladásából eltűnt százmilliókra, Kaya Ibrahim-ra és Josip Tot-ra. A gyanú szerint a kilencvenes évek közepén több mint tíz, adósságokkal és köztartozással terhelt céget adtak el egy Kaya Ibrahim török vendégmunkásnak, és egy Josip Tot névre hallgató horvát kertésznek.
A tranzakció folytán a régi tulajdonosok cégeikkel együtt a tetemes adósságoktól is megszabadultak. Mivel az "új" tulajdonosok állították, hogy semmi közük az ügylethez, az adófizetők pénze elúszott. A rendőrség háromévnyi nyomozás után, 2001-ben eredménytelenül zárta le az ügyet. Na kérem, a Fidesz vezérkara a különböző cégekbe bevitt székházpénzt hasonló módon tüntette el, mint most Töröcskei a Széchényi Bank pénzét. Csak annyi a különbség, hogy az akkor a kivéreztetett cégeket, kamu embereknek adták el lopott útlevelek segítségével, most pedig ügyeskedéssel, előbb kilopták a pénzt a bankból, majd becsődöltetik. Ügyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.