Az Index információi szerint kedden leveszik a napirendről a módosító javaslatot. Ez arról szólt volna, hogy a mostani benzinkártya terhére ingyen vásárolhatnak matricát a sztrádákra a képviselők.

A javaslat azért lett hirtelen kellemetlen a képviselők számára, mert éppen az M0-s fizetőssé tételével egy időben derült ki, hogy összpárti egyetértéssel mentesítenék magukat fizetési kötelezettség alól.

A lap azt írja, a Fideszben is rájöttek, hogy nekik is érdekükben áll a módosítás, mert a frakciók gazdálkodásai szabályain szerettek volna lazítani. A fideszes elgondolás az volt, hogy a változtatással biztosítani lehetne a képviselőcsoport költségvetésén belül a bérjellegű és a dologi költségek közötti átjárhatóságot.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ki nem szarja le, hogy már megint min tépik fölöslegesen a szájukat?
MINDEGY, HOGY BENZINT, MATRICÁT, GÉPKOCSIHASZNÁLATOT, LAKHATÁSI TÁMOGATÁST, TANGA BUGYI VÁSÁRLÁST FIZETTETNEK MEG VELÜNK, -könyörgök--, mindegy!!!
én, te, ő, mi fizetjük!
tivoli
Nagyon fontos a képviselőcsoportok költségvetése, csak a családoké van lesajnálva.
Aszongya, hogy: " összpárti egyetértéssel mentesítenék magukat fizetési kötelezettség alól."
Most annak kellene következnie, hogy állampolgári engedetlenséggel mindenki mentesítse magát mindenféle eszement fizetési kötelezettség alól!
nemjoezigy
@m.macskosz: Teljesen igazad van!
Én úgy fogalmaztam meg a cím után, hogy oly mindegy így is úgy is mi fizettük, fizetjük, legfeljebb most rendelet, vagy törvény nélkül.
Gemüs52
Ez megint egy sima etetés . Majd más jelszó alatt többet kapnak ! Mondjuk többet kapnak benzinre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.