A bevásárlások havi szinten akár 15-20 százalékkal is drágulhatnak, ha a kormány megvalósítja a hipermarketek kiszorítását szolgáló terveit. Drága fideszes politikusok, be kell vallanom súlyos bűnömet. (A drága jelző itt nem kedveskedés akart lenni, csak arra utaltam, hogy ez a szervezett rablóbanda kurva sokba kerül nekünk, adófizetőknek…) Szóval vétkeztem, megsértettem a NER alapelveit: vasárnap bevásároltam, ráadásul a Tescoban.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Desischado: Ugye volt értelme a rezsicsökkentésnek !!!
Amit csökkentettek, most a duplájára emelik ! Gané egy társaság !!
Desischado
Rohadjon meg az egész társaság, akik ezt megszavazták! Akkor sem teszem be a lábam egy cba-ba, sem a coop-ba!
volvós
@Desischado: Ugye volt értelme a rezsicsökkentésnek !!!
Amit csökkentettek, most a duplájára emelik ! Gané egy társaság !!
Desischado
@volvós: Eleve erre is ment ki az egész! Ami morzsát visszaadtak, azt holnap százszorosan visszaveszik! Csak a birkák vették ezt be eddig is!
szaboria1
Egyet már meg kell tanulnunk az élelmiszerek terén ha egyszer felviszik az árakat azt már többé nem csökkentik olyan mértékben, mint ahogy pl. most csökken a benzin ára. Mivel rögtön egy új adóval megterhelik a fuvarozást így lehet, hogy még jobban drágulni is fognak az élelmiszerek.
A CBA-ás boltok aminek csak a neve az mert franchise hálózathoz csatlakozott kisebb magán boltokba Penny és Lidl által forgalmazott termékekkel lehet találkozni . Így az az árú már nagyon drága lesz.
Dr plágium
A kisebb boltok pedig a Metróban vásárolt termékeket árulják jóval drágábban...
Ha úgy alakul ezentúl vasárnap böjtölni fogunk :)
Nem gazdagítom az amúgy is drága kisboltok, CBA stb kasszáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.