"...ma családon belüli erőszak miatt hetente meghal egy nő, és havonta egy gyerek. Az elmúlt évtizedben több, mint félezer magyar nő és több, mint száz magyar gyermek életét lehetett volna megmenteni azzal, hogy a kihívott rendőr ott és azonnal eltávolítja a bántalmazót... " Gusztos Péter

Forrás: gusztos.hu
Feltöltő: dilike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
"Az államfő így érvel: a távoltartás alatt a bántalmazónak „szállásról kell gondoskodnia, munkába járását újra kell szerveznie, használati tárgyaihoz nem férhet hozzá, életvitele tehát igen jelentősen megnehezül"

Hja jó. Igaza van, Sólyom úr, akkor a bántalmazó inkább verje agyon a feleségét, tartsa terror alatt, verje kékre-zöldre a gyereket nap mint nap részegen, csak nehogy az legyen, hogy másik úton kelljen a munkába menni, mert még a végén korábban kell felkelnie egy félórával.

basszus, de tényleg!!!!
tsabeeka
igen, szerintem a börtönben lévők is szarul érzik magukat, hogy ha ma este például betörni támad kedvük, akkor max a fejükkel tehetik ezt meg, szóval engedjék szabadon őket!
dilike
@tsabeeka: igen, a rabok szabad mozgáshoz (v mihez?) való joga nekem is beugrott
dilike
@kiwi: beküldtem kumin publiját is, abban linkelve van ke 8oldalas kifogásolása, érdemes elolvasni. ja, meg persze sándor klára hsz-it is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.