Krisna-hívők több tízezer adag meleg ebéddel és élelmiszercsomaggal igyekeznek könnyebbé tenni a karácsonyt a rászorulók számára.

A Vs.hu képriportjából kiderül, hogy idén is hatalmas sor kígyózik a Blaha Lujza téren, vannak akik már hajnali öt órától a kordonok mögött állnak családostul.

Hatalmas sorok a krisnás ételosztáson

Hatalmas sorok a krisnás ételosztásonFotók: VS.hu / Kummer János

A teljes fotóriport a Vs.hu-n.

Az MTI is kiadott két fotót az ételosztásról.

Hatalmas sorok a krisnás ételosztáson

Hatalmas sorok a krisnás ételosztáson


Újabb videó érkezett, mely elég jól érzékelteti, hogy milyen sok ember ment el a térre az ingyen ételért.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Elsirtam magam... ahogy megláttam a két gyereket: egyik eteti a másikat a járdaszegélyen ülve ... Hát tényleg: ha már képtelen a kormány figyelni ezekre az emberekre, akkor legalább NE pofázzanak hülyeséget (pl. KSH és Eurostat adatainak magyarázata). Nem kivánom egyetlen fideszesnek sem, hogy dögöljenek meg, mert az tul egyszerü lenne, csupán annyit: nélkülözzenek legalább 1 évig, vagy lehetőségük szerint mostantól életük végéig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Reggel a Petőfi rádióban különböző népek karácsonyi szokásairól volt szó. Az egyik a szent miséről szólt, ahol perselyben pénz gyűjtöttek, és a szegények között szét osztották. Gondolom ezt most is így csinálják a példamutató kdmp -s vezérekkel az élükön. A gyermekek meg azért etetik egymást a járdaszegélyen, mert életmódot váltottak és otthon nem voltak éhesek.:)
tivoli
@mate03: ma, 09:31
Valóban Bajnai volt az. IMF hitelből rendezték az általuk legégetőbbnek mondott problémákat, amit a következő kormánynak kellett visszafizetnie. Érdekes lett volna tudni, hogy mit léptek volna a szocik, ha ők maradnak hatalmon. Talán azért nem is akartak, mert zsákutcába kerültek? A szart meg takarítsák el utánuk mások?
Mindzsi
@dragonfly: na végre valaki tisztán látja, hogy mi volt az a sikertörténet, amit legelőször a Klubrádió harangozott be szépen tálalva:
"AZ IMF FELAJÁNLOTTA A BAJNAI-KORMÁNYNAK SEGÍTSÉGÉT", vagy mittomén...
...az Orbán-kormánynak (is!) köszönhetően ez már vissza lett fizetve és el lettek hajtva a rákba
Kölcsönkérni mindenki tud - a visszafizetés a rázós...
mate03
@tivoli: A szart csak tetézték! De annyira hogy nyakig ülünk benne! Hála Matolcsi zsenialitásának,és Viktor szabadságharcának!
tivoli
@mate03: ma, 19:48
Biztos úgy van, ha mondod. De én az előzményekről beszéltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.