Krisna-hívők több tízezer adag meleg ebéddel és élelmiszercsomaggal igyekeznek könnyebbé tenni a karácsonyt a rászorulók számára.

A Vs.hu képriportjából kiderül, hogy idén is hatalmas sor kígyózik a Blaha Lujza téren, vannak akik már hajnali öt órától a kordonok mögött állnak családostul.

Hatalmas sorok a krisnás ételosztáson

Hatalmas sorok a krisnás ételosztásonFotók: VS.hu / Kummer János

A teljes fotóriport a Vs.hu-n.

Az MTI is kiadott két fotót az ételosztásról.

Hatalmas sorok a krisnás ételosztáson

Hatalmas sorok a krisnás ételosztáson


Újabb videó érkezett, mely elég jól érzékelteti, hogy milyen sok ember ment el a térre az ingyen ételért.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Elsirtam magam... ahogy megláttam a két gyereket: egyik eteti a másikat a járdaszegélyen ülve ... Hát tényleg: ha már képtelen a kormány figyelni ezekre az emberekre, akkor legalább NE pofázzanak hülyeséget (pl. KSH és Eurostat adatainak magyarázata). Nem kivánom egyetlen fideszesnek sem, hogy dögöljenek meg, mert az tul egyszerü lenne, csupán annyit: nélkülözzenek legalább 1 évig, vagy lehetőségük szerint mostantól életük végéig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Fidesz képviselő urak és hölgyek tessenek már kimenni oda az emberek közzé, hogy lássák milyen élet is van ma igazán magyarországon.
levi
3 km-el hosszabb a sor...igen, megcsináltuk! Magyarország jobban teljesít tisztelt hölgyeim és uraim!
papa.49
Most ott a Blahán nézegessél hazugovics nyugodtan csak ne menjél közel mert leverik a tökfejed...
Sziszifusz
Ez hosszú, ételosztásra váró sor, a kormány valódi, támadhatatlan kritikája. Erre
miért nem reagálnak az okostóni fideszes potentátok ?
A Rókus kórház melletti járdán, órákig egy tál ételre várakozó felnőttek és GYERMEKEK (!!!) hosszú sora szomorúságot ébreszt minden jóérzésű emberben. Dühöt azok iránt akik miatt ez az állapot bekövetkezett. Itt már nem lehet az elmúlt 8 évre hivatkozni.
m.macskosz
...és ez sajnos csak a jéghegy csúcsa, hiszen az ország minden egyes településén
oszthatnának ételt a KRISNÁSOK, mert igény, sajnos van rá...:(
eszegfu
Elsirtam magam... ahogy megláttam a két gyereket: egyik eteti a másikat a járdaszegélyen ülve ... Hát tényleg: ha már képtelen a kormány figyelni ezekre az emberekre, akkor legalább NE pofázzanak hülyeséget (pl. KSH és Eurostat adatainak magyarázata). Nem kivánom egyetlen fideszesnek sem, hogy dögöljenek meg, mert az tul egyszerü lenne, csupán annyit: nélkülözzenek legalább 1 évig, vagy lehetőségük szerint mostantól életük végéig!
Mindzsi
Ugye megmondtam, hogy igenis kell a bankadó, sőt emeljék 10x-esére!!!
600 ezer károsultja van a bankok sumákolásának - egy része már hajléktalan, másik része öngyilkos lett, harmadik része megesküdött: soha nem voksol a ballibre :)
dr. prédikátor
Nagypofájú kdnp. Ti mikor fogtok ennyi meleg ételt kiosztani???Vagy nektek nem telik a sok lopott pénzből egy kis adakozásra??Cigánybáró!!! lehet követni a krisnások példáját!!!
zöldszem
@Sziszifusz: Majd hivatkoznak Goodfriend-re. Ráfogják ezt is Ő szervezte.
Szégyen, és még azt állítják nincs szegénység. Nincs, az ő köreikben.
eszegfu
@Mindzsi: Nem vagyok egy közgazdasági "guru", de azért annyit látni kellene, hogy igenis szükség van a bankokra! Azt meg tényleg a "tévelygésednek" tudom be, hogy a bankadó emelését milyen mértékben óhajtod. Ha nincs banki hitelezés, akkor az egész gazdaság egy nagy nulla!! Ugyanis általában nincs megtakaritása az embereknek, viszont van 1-2 ötletük, melynek megvalósititásához pénz kell. Ez nem lehet vitás! Azt is tisztázni akarom: együtt érzek a devizahiteles "károsultakkal", és semmiképpen nem értek egyet azzal, hogy ma már esetleg hajléktalanok, földönfutók! De van egy másik oldala is ennek: a hitel felvételekor azt pontosan lehetett tudni: deviza alapu hitelt vettek fel, aminek pl. árfolyam kockázata is van. A felvételkor sokkal jobb pozicióban voltak, mint a HUF hitelesek, sokkal jobban jártak a törlesztő részeknél. Most, amikor már -- akár a kormány gazdaságpolitikáját is hibáztatva -- irtóra leértékelődött a HUF, már irtó szorult helyzetbe kerültek. Nekem is volt hitelem, ezért pontosan tudom miért is választottam a HUF hitelt! Sokkal rosszabb volt, de biztosabb.
Sziszifusz
@eszegfu: Felesleges a Mindzsó véleményével foglalkozni. Nyilvánvalóan helytelen állításairól meggyőzni nem lehet. Rossz vita partner, nem rendelkezik a korrekt vesztés képességével.
hetöndöe
@Mindzsi: Most ez komoly,vagy ennyire hülye vagy???:-)))
Mindzsi
@eszegfu: Igazad van = a bankokra szükség van, de csak a fair bankokra!
Mivel a bankok is a nagyon pontos elszámolás hívei, ezért kezdjük azzal, hogy:
1.
visszarakják a büdzsébe amit a 2008-as válságnak köszönhetően bankmentőcsomagok formájában kaptak!
2.
visszafizetik azt a 7,8 milliárd Eurot, amit Bajnai lehívott az IMF-től, ugyanis az az utolsó petákig a bankok konszolidálására lett elköltve!
eszegfu
@Sziszifusz: Kösz a felvilágositást! Én is hasonló véleményre jutottam: egyik állitásával üti a másikat.
eszegfu
Fujd fel! Miért pont a bankok "fair" képességét hiányolod?! Egy hitelhez 2 fél szükséges, és miért gondolod: a hitel felvevő fair volt?! Ha felveszek egy hitelt, akkor az a fair részemről, hogy visszafizetem! Ezt nem igy gondolod?! A hitelfelvevő aláirta a szerződést, miért nem akkor szóltatok, hogy ez a szerződés nem fair?! Irtam már az előbbiekben is: nézzél utána annak, amit irsz... a bankmentő csomagban kizárólag az OTP volt benne, mivel ez az egyetlen magyar tulajdonu bank! Tehát csupán egyetlen bankról volt szó! Ha az OTP visszafizeti a büdzsébe, akkor nyilvánvalóan adnak a szarnak egy pofont! Azt azért még Neked is illene tudni: lehet hogy Bajnai lehivott az IMF-től hitelt, de a bankok konszolidálására nem ebből került sor, mivel az OTP-n kivül minden banknak külföldi tulajdonosa van, igy az anyabankok pótolták a tőkehiányt, nem a magyar állam! Azt hiszem Te forditva ülsz a lovon!
egyeneskifli
@eszegfu: Nem beszélve arról,hogy egy Vona bérenc mocskos nácival nem érdemes foglalkozni.
eszegfu
@egyeneskifli: Lehet, hogy reménytelennek tünik... de én örök optimista maradok...
hátha legalább gondolkodóba esik.
Toby
"Senkit nem hagyunk az út szélén"

Orbán ! KÁRCSONY SZENT ESTE DÖGÖLJ MEG ! Mocskos tetves patkány !
Desischado
Ilyenkor hol van a fidesz? És a nagy "keresztény" pártocska, a kdmp? A Krisnásoknak minden elismerésem, és tiszteletem!
szaboria1
@Mindzsi: Azért egyet te se felejts el a fidesz találta ki a deviza nemű hiteleket. A másik pedig jóval kisebb kamattal kínálták a hiteleket és sokan vettek fel munkáltatói ig. nélkül jelzálog hitelt. Aztán jött a 2008-as gazdasági válság amit még még mostanra sem heverte ki magát,
szaboria1
@Mindzsi: Ne gyere a Bajnaival mert nem ő költötte el a teljes hitelt hanem az átvétel után a fidesz kormány. A másik most tudod e hogy a máshonnan felvett hitelt mennyivel drágábban kell vissza fizetni? Mit gondolsz miért nem az olcsóbb IMF hitel kellett Orbánnak? Azért mert azzal el kell számolni mire költik a drágábbal meg nem kell.
kopeba
Igazából ez a hosszú sor minősíti nem csak az elmúlt 8 ,hanem az elmúlt 25 évet.
mate03
@Mindzsi: Idáig azt hittem hogy nagy tréfa mester vagy!?De rá kellett jönnöm hogy nem viccelsz,alapból ilyen vagy! Minden esetre én nagyon sajnállak! Remélem ha gondolkodsz,előbb- utóbb rá jössz hogy tévúton jársz! Bajnait meg értelmes ember ne cikizd,mert idáig ő volt az ország legjobb közgazdásza! Még Viktor is elismerte 2010-ben hogy jó kondícióban vette át a gazdaságot!Ezt próbáld értelmesen megcáfolni! De csak ész érvel,nem propaganda szöveggel!
Mindzsi
@mate03: Gordon felsőtagozatban földrajzból volt kiemelkedően jó, de a rakott krumplit is nagyon szerette
Rozi nénitől tudom, egy utcában laktak Szegeden az állomástól nem messze...
coyote3
Hihetetlen, hogy az USA mire nem képes! Pont karácsonykor kellett itt Gyurcsány utasítására egy ilyen filmet forgatni ennyi fizetett statisztával...
szöszmösz
Reggel a Petőfi rádióban különböző népek karácsonyi szokásairól volt szó. Az egyik a szent miséről szólt, ahol perselyben pénz gyűjtöttek, és a szegények között szét osztották. Gondolom ezt most is így csinálják a példamutató kdmp -s vezérekkel az élükön. A gyermekek meg azért etetik egymást a járdaszegélyen, mert életmódot váltottak és otthon nem voltak éhesek.:)
tivoli
@mate03: ma, 09:31
Valóban Bajnai volt az. IMF hitelből rendezték az általuk legégetőbbnek mondott problémákat, amit a következő kormánynak kellett visszafizetnie. Érdekes lett volna tudni, hogy mit léptek volna a szocik, ha ők maradnak hatalmon. Talán azért nem is akartak, mert zsákutcába kerültek? A szart meg takarítsák el utánuk mások?
Mindzsi
@dragonfly: na végre valaki tisztán látja, hogy mi volt az a sikertörténet, amit legelőször a Klubrádió harangozott be szépen tálalva:
"AZ IMF FELAJÁNLOTTA A BAJNAI-KORMÁNYNAK SEGÍTSÉGÉT", vagy mittomén...
...az Orbán-kormánynak (is!) köszönhetően ez már vissza lett fizetve és el lettek hajtva a rákba
Kölcsönkérni mindenki tud - a visszafizetés a rázós...
mate03
@tivoli: A szart csak tetézték! De annyira hogy nyakig ülünk benne! Hála Matolcsi zsenialitásának,és Viktor szabadságharcának!
tivoli
@mate03: ma, 19:48
Biztos úgy van, ha mondod. De én az előzményekről beszéltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.