Karácsony három napján naponta másfél ezer ember áll sorba ételért a Blaha Lujza téren, ahol a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők 30-32 tonna tartós élelmiszert osztanak szét. Az Átlátszó videója.

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balambér
Ez a mocskos fideSS bagázs a világ leglelketlenebb bűnöző hordája, hogy van pofájuk ennyi embert ilyen helyzetbe taszítani. És még ettől a rétegtől veszi el az utolsó lehetőségeit a segélyt, a családi pótlékot (óvodai kötelezettség) és közmunkára itéli őket. A közmunka nem ad jövedelmet csak teljes függőséget és kiszolgáltatottságot a helyi fideSS kiskirályok által.
Kinyílik a bicska a zsebemben, ha látom ezeket az embereket és a mocsok lézerjankót, gázszerelőt, potrohos stadionost és a többi emberi hulladékot, akiknek ezek az emberek nem jelentenek semmit.
Kívánom nekik, hogy ezerszeresen éljék át azt a szegénységet, kiszolgáltatottságot amit ők okoznak másoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Miklós Julianna
@m.macskosz: éN ÚGY LÁTOM,HOGY sZANDOKANT SEM TUDOD MEGGYŐZNI!!!sZANDOKÁN IS MÁSKÉPPEN CSINÁLJA! hA VALAKI EL AKARJA MONDANI, HOGY LEHET MÁSKÉPPEN CSINÁLNI, AZ NEKTEK HÜLYE, ÉS ELMEBETEG!lÁTOM ÉN A VALÓSÁGOT, DE EZ NÁLAM LERÁGOTT CSONT, NEM TUDOK MIT CSINÁLNI ELLENE, SAJNOS MINDEN KORMÁNY IDEJÉBEN VANNAK ÉS LESZNEK ADÓK!hA MOST KIMEGYEK AZ UTCÁRA, ÉS TÜNTETEK, NETÁN SZÉTVEREM AZ ORSZÁGOT, AKKOR ÚJRA KELL, HOGY ÉPÍTSÜK!SŐT ÉN ÚGY LÁTOM,HOGY NAGYON ERŐS AZ A TÉNY, HOGY AMERIKA SZERETNE ITT RENDEZKEDNI!ÉN NEM HISZEM,HOGYHA GYARMATOK LENNÉNK SOKKAL JOBB LENNE MINDENKINEK A HELYZETE!AKI AKAR AZ MENJEN CSINÁLJON CIRKUSZT, AKKOR MÉG AZOK A MUNKAHELYEK SEM MARADNAK MEG!nEM HISZEM,HOGY ERŐSZAKKAL KÉNE EZEKET A DOLGOKAT INTÉZNI!BÉKÉSEN KÉNE INTÉZNI EZEKET A DOLGOKAT HA NEKI MENNEK A KORMÁNYNAK, MITŐL LESZ JOBB?MAJD A MÁSIK MINDJÁRT A SZEGÉNYEKNEK INGYEN AD PÉNZT,MEGÉLHETÉST?TULAJDONKÉPEN VÉGIG LEHETŐSÉGEKRŐL ÍRTAM NEKTEK, SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTETTÉTEK MEG AZT, AMIT SZERETTEM VOLNA MONDANI EZZEL NEKTEK!vVOLT OLYAN EMBER AKI MEGKERESETT, HOGY ÍRJAM LE NEKI, HOGY, HOGY LEHET INTÉZNI AZ ALBÉRLETI TÁMOGATÁST, MERT TALÁLT EGY MÁSIK VÁROSBAN MUNKÁT, ÉS KÖSZÖNI, HOGY AZ ÍRÁSOMBÓL RÁJÖHETETT, HOGY VAN ILYEN LEHETŐSÉG!MOST FOGJA INTÉZNI!vAN AKI KÖSZÖNI, VAN AKI HÜLYÉNEK NÉZI AZT AKI JÓINDULATTAL PRÓBÁL SEGÍTENI!
Linna
@szandokan: Jó, akkor nem vitatkozunk.
m.macskosz
@Miklós Julianna: Moderálási elvek:
"Tilos a nagybetűs írásmód, a CAPS LOCK tartós használata,..."
m.macskosz
@Miklós Julianna: Nem sok, pusztán annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy nem tartottad magad a moderálási elvekhez. Engem ugyan nem zavar különösebben,
hogyan írsz, ahogy az sem, hogy mit. :)
gödörben
Kedves kommentelők! BUÉK!
A Miklós Julianna bérkommentelőt szerintem hagyjátok szó nélkül, mert a mocskolódásai nélkül szebb az élet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.