Zsolt öt év hajléktalanság, hosszú hivatali procedúra után kapott szociális bérlakást Zuglótól. Az átvételkor megdöbbent, mennyi munkába és pénzbe kerül rendberakni és fenntartani a lelakott, dohos szobakonyhát, ahova a gázt sem lehet bevezetni. Az ünnepekre egyedül marad a lakásban, ahol gimnazista lányával él, de amikor a számlákkal, költségekkel szembesül, néha visszavágyik a kunyhóba. Sorozatunk részei: Nekem sikerült, ti se adjátok fel (a kunyhó és a hivatal), Áram sincs, gáz sincs, üdv itthon! (lakásátvétel), Kutyaszorítóban csótányok és patkányok között (beköltözés). Zsolt mindennapjait még a kunyhóban hajnaltól hajnalig nagyképben mutattuk be először.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
ez mind szép, de még a szoc. bérlakásban is fizetni kell lakbért, villanyt! márpedig ha nem tudja (és miért tudná állás nélkül) azonnal ki is rakják. ergo: ott lesz ahol a part szakad! Remélem kitart valahogy legalább egy darabig! Kellemes ünnepet Nekik!
1magyar
Na, ezért nem akar a sok hajléktalan a szarból szarabba menni! Sokan azt gondolják, hogy nagy segítség, miközben rosszabb helyzetbe kerülnek sokszor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.