Nyerges Zsolt szerint nem tiltották ki az USA-ból, és „hülyeség" a híresztelés, amely a kitiltási üggyel hozza összefüggésbe. A Közgép-elnök cáfolta, hogy neki amerikai bankszámlája, befektetése vagy üzleti érdekeltsége lenne. Ezzel esetleges érintettségéről régóta ismert, de eddig nem publikált híresztelésekre reagált.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nyerges Zsolt véletlenül 2 milliárd Forintnyi dollárt felejtett a zakójában, amikor az USA-ba repült!
Eszerint Nyerges Zsolt az Egyesült Államokba próbált belépni, és ehhez kitöltötte az említett nyilatkozatot is, ahová beírta, hogy nincs 10 ezer dollárt meghaladó készpénz nála. Az ellenőrzésnél azonban állítólag kiderült, hogy van!
Az üzletembernél 2 milliárd forintnak megfelelő dollár is lehetett, amelynek forrását úgy próbálhatta igazolni, hogy felhívta Vida Ildikó NAV-elnököt, és ezután három órával egy NAV-nyilatkozatot mutatott be az amerikai hatóságoknak, igazolva a pénz törvényes eredetét. Így lett gyanús Vida Ildikó, ezért korlátozták beutazását.
papa.49
Az igazság az kényes dolog, rendszerint azért kiderül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.