Elolvastam az idén megjelent Társadalmi Riportot, hogy neked ne kelljen. Nagyon szomorú állapotban van az ország, büntet a közmunka, rossz oktatás, de fontos lehet ezzel tisztában lenni. A tanulmányokból nagyjából egybehangzóan az derül ki, hogy a 2010-ben hatalomra jutott kormány lépései csak rontottak az egyébként sem ideális helyzeten.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Mindzsi: Értő olvasás:Anyagi lecsúszásról van szó.
Egyébként miért ezen az oldalon élvezkedsz?Nem lehetne az elvtársaiddal valahol máshol?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Mindzsi: A morgás joga megmarad,a helyén változtass.Csak annyi:ne itt.
darwin
@kamazuka: És ez nem is a sokat szidott multi,hanem magyar cég.Multinál dolgozom,olyan pontos a túlóra elszámolás,a szabadság,a napi bérezés,a cafetéria,mint a svájci óra.
Mindzsi
@darwin: casalódást fogok okozni, de maradok :)
Kell a vérfrissítés, mert nagyon egysíkú a társalgás!
Rajtam kívül senki nem foglalkozik a melegek társadalmi elfogadtatásával és a prostik jogállásának rendezésével sem!
Habony táskája csak mellébeszélés - itt 10 millió emberi sorsról van szó!!!
Mindzsi
@darwin: veled együtt örülünk
ritka ma a megbízható jólelkű ember, de azért még vagyunk páran :)
1magyar
Talán középosztálynak nevezhetjük még azt akinek van, minimálbér feletti állása, vállalkozása. Ennyi, ezek járnak még a plázákba autókkal vásárolni.
nemjoezigy
@nemjoezigy, december 25., 22:39: (folytatása a karácsonyi hatások miatt.)
"A tanulmányokból nagyjából egybehangzóan az derül ki, hogy a 2010-ben hatalomra jutott kormány lépései csak rontottak az egyébként sem ideális helyzeten."

A vezetőink nyilatkozatai, miszerint a gyors és óriási gazdagodások elfogadhatóak, sőt követendőek, de ez magában hordozza a növekvő szegényedést, a még meglevő középosztály csökkenését. (lásd @kamazuka)
Még a hajléktalanságot sem kell elérni, fedéllel a fejek fölött is lehet éhezni, fázni, vegetálni. És ez mindenkit elérhet, aki ma még a középosztályhoz tartozik.

És ami talán még ennél, is szomorúbb, hogy a Magyarországi egyházi vezetők is ezt támogatják! Valaki nyíltan kimondva, valaki, csak a nyájában megtűrve és feloldozva a harácsoló, népet nyomorírókat.

Jó lenne, ha az államvédelem, vagy akárki döntéshozó, jó szándékkal is olvasná az "ellenzéki" véleményeket, ne csak a megtorlás indoklásával!

Boldogabb és sikeresebb új évet kívánok a Propeller jó szándékú kommentelőinek és olvasóinak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.