Lehet például, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy egész Washingtonig gondol monstre békemenetet szervezni. Lehetőleg gyalog. Bár az óceán alján kicsit nehézkes lesz átsétálni. Habár, a keleti nyitás értelmében a Csendes óceán felé elindulva, a Mariana-árok alján megtalálná például a miniszterelnök bátorságának a mércéjét is. A saját szintjét is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Mindzsi: Bayer maga sorolja a cimzetteket.
Egy szalonzsidózó hangembertől nehéz is lenne elvárni a szellemi cizelláltságot. Ahhoz IQ kéne. Bayer viszont egy hatökör tajparaszt. IQ-ja tényleg a mélytengeri árokban hever.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A bajer zsótika visszamehet tovább szerkeszteni a ,,munkárőrt,, ahhoz se értett de legalább csak azok tudtak róla akinek írta, most viszont ide okádja az összes hülyeségét, nem kérünk belőle...
coyote3
Ez a békemenet New Yorkig tetszik. Mit összeröhögnének a halak az óceán fenekén zsótin, amint cipeli a molinót :))))))))))))
GeoCravker
@coyote3: A nagy szellemi iszapbirkózásban fel sem tünne szegénynek :-))
mate03
@papa.49: Tudod a birkák mindig ara mennek amerre a juhász meg a puli tereli őket! Már pedig a juhász kelet felé akar menni! Igaz azt mondják,ara felé jó kövér legelők vannak! Úgyhogy tőlem akár holnap elindulhatnak!
papa.49
@mate03: Olyan ez a ,,juhász,, mint az egyszeri lány ,,soha semmi nem jó neki,, az Unió nem kevés pénzzel támogatja hogy valamennyire felzárkózzunk a fejlett világhoz, de a fiúk csak azt szeretik ha ,,lopikálhatnak,, lehet hogy ez az etnikumukból adódik, nem tudom de mindenesetre dézsmálják rendesen a közöst...
A nyáj meg már fogyatkozik rendesen, ha most lenne szavazás, és nem olyan fütyisz szája íze szerinti, lehet hogy elérnének 10 % a népesség összességéből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.