Lehet például, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy egész Washingtonig gondol monstre békemenetet szervezni. Lehetőleg gyalog. Bár az óceán alján kicsit nehézkes lesz átsétálni. Habár, a keleti nyitás értelmében a Csendes óceán felé elindulva, a Mariana-árok alján megtalálná például a miniszterelnök bátorságának a mércéjét is. A saját szintjét is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Mindzsi: Bayer maga sorolja a cimzetteket.
Egy szalonzsidózó hangembertől nehéz is lenne elvárni a szellemi cizelláltságot. Ahhoz IQ kéne. Bayer viszont egy hatökör tajparaszt. IQ-ja tényleg a mélytengeri árokban hever.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Főlökött
Ki az a Bayer ? Mit tett az országunkért érdemben ?
Na annyit is ér, amennyit tett...ami=0
Ja van véleménye, akkor ezek alapján mérvadó is lenne ? Számomra nem igazán az...
Megszólalt a göbörből a lyuk tipikus esete...
GeoCravker
@Főlökött: Ha egyszer az életben elhatárolódótt volna tőle a hatalom...
De nem tette...
Így az 5-ös párttagkönyvtulajdonos óhatatlanul Fidesz-szócsőnek tekintendő.
Ő a kapcsolat a Fidesz és a jobbik között. Ahogy anno Wittner voilt (s talán maradt) a kapcs az ultrák felé
Mindzsi
Na ugye, hogy megértették a címzettek, akiknek szól Bayer cikke? :)
Dr. Felipe
@Mindzsi: Ha „egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg”.

Ezt én is így gondolom.
GeoCravker
@Mindzsi: Bayer maga sorolja a cimzetteket.
Egy szalonzsidózó hangembertől nehéz is lenne elvárni a szellemi cizelláltságot. Ahhoz IQ kéne. Bayer viszont egy hatökör tajparaszt. IQ-ja tényleg a mélytengeri árokban hever.
Mindzsi
Sokan bekapták a csalit a 133 nappal - mert ugyi az nem kimondottan egy keresztény buli volt :)N :)N :)
GeoCravker
@Mindzsi: A 133 nap részletkérdés. Bayer kedvenc világzsidóösszeesküvéses baromnságába a Soros-fiuk is beleillenek. Mert Bayer még zsidózni is hülye.

Függetlenül attól, hogy az általa képviseltek is a szellemi csúszvamászás kategóriájába tartoznak.
troppauerhumer
@Mindzsi: Te azok :"keresztény buli "akikre te gondolsz a 2006-os huggyosforradalmi gyújtogató fizetett csőcseléketek volt.Nem értik, hogy mindig van egy utolsó csepp, amitől kicsordul a pohár. A FideSS 2010 óta folyamatosan szopatja az embereket. Mindig egy-egy csoportot szopatott,így osztotta meg,ugratta őket egymásnak.. Szerintem most telt be az a bizonyos pohár.Ez történt az internetadó bevezetésének bejelentésekor. Ahhoz nem kellenek a pártok és az amerikai ügyvivő, hogy az emberek kinyilvánítsák a tiltakozásukat.Ez a tüntetés nem CSAK az internet adóról szól, sőt a legkevésbé arról. Ez egy spontán a hatalom arroganciája által kiváltott megmozdulás volt, mint a bosszantó taxis blokád.Tele lett a pohár!Az arrogáns, a társadalmat saját maga irányításából kirekesztő FideSS tolvaj banda ellen, amely a "néptől"csalással elbitorolt hatalmat a "nép" ellen fordítja ÉS nem a nép, de a saját hasznára.
Amerika nem szereti a FideSSt,az Orbán által Posványosan meghirdetett"illiberális"állam,a nyílt diktatúra meghirdetése óta senki demokratikus sem, ráadásul valószínűleg korrupción érték őket.
A FideSS terelésnek bedobta ezt a netadó gumicsontot, de rosszul tette mert az embereknek kezd nagyon elegük lenni a "nem lesz megszorítás" adókból, mert a FideSS annyit lopott már hogy nem tudja kifizetni a haverjait, és valamiből etetni kell a birkákat akik rá szavaznak (arra kell a netadó is hogy megvegye a fidesz a rendőröket meg a katonákat.Ezzel Orbán arra utasítja, megkérdőjelezhetetlen akaratot mutat a FideSS szektája felé, ezt meg kell védeni, hiszen én a vezéretek döntött róla.Másrészt pedig üzenetet küldenek a társadalomnak: a béremelések az internetadótól, a megszorításoktól függenek. Ha támadod az internetadót, saját béremelés támadod.
Lassan választani kell mindenkinek,hogy ki mellé áll,a jó vagy a rossz,a világosság vagy a sötétség mellé.1990-ben már döntöttünk és nem olyan erők mögé sorakoztunk fel akkor,akik azt teszik,amit most tesznek a hatalomban lévők.
FideSS éra,...
Mindzsi
@GeoCravker: Valóban részletkérdés és csupán a véletlenek furcsa összjátéka, hogy a dicsőséges 133 nap alatt a szereposztás részrehajlóan történt
Talán ennek köszönhető, hogy a kiválasztottak igen magas arányban voltak reprezentálva
Sorossal mi a baj? Szintén zenész.
troppauerhumer
FideSS éra, visszaszámlálás indul! Végre amit nem tudott megtenni az ellenzék, azt megtette a fideszgénius LJ.
Sajnos sokba fog ez kerülni nekünk,sok -sok év kell amíg Orbán pusztítása eredményét egyáltalán egyensúlyba hozzuk.
GeoCravker
@Mindzsi: 1. Bayer egy monomán barom.
2. A monomániája nem antiszemita, hanem önigazolásigénybe forduló
3. Azért antiszemita, mert most az jelenti a kormánybarát főcsapásirányt.
4. Ha a vezére nem az éenne aki, hanem történetsenen zsidó, akkor a beás cigányokban látná a népnemzeti főveszélyt. Így "csak" globális állatozást engedfett meg, és alighanem azért is orrott kapott, és így bátran visszatért a zsidók fikázásához.
5. Ha történetesen jegesmedvének születik, akkor a fehérszőrű jegesmedvéket támadná a baranbőrű jegesmedvék nevében.

Mert az idiótáknak nem célok, hanem célpontok kellenek
Mindzsi
@troppauerhumer: akkor 2018-ban tényleg ne maradjatok otthon, mert különben a Jobbiknak lesz 2/3-a :)
Eddig minden nekik játszik, még radikáliskodniuk sem kell :)
Mindzsi
@GeoCravker: minden stimmel, kivéve a 3. pontot:
Zsolti nem lehet antiszemita, mert a fideSSben is akadnak rendesen kiválasztottak :)
troppauerhumer
@Mindzsi: "TE FASZ" buta nemzetthynáci a 133 napról és most jól figyelj mert talán még nem késő tanulni egy ostoba mélymagyarnak sem: hadd emlékeztesselek arra, hogy az I.világháború után a kommunisták védték az országot a trianoni gyalázat ellen,mert amíg a Tanácsköztársaság dicső katonái a vérüket ontották az elfoglalt magyar területek visszaszerzéséért addig a Horthy banda Szegeden pezsgőzve mulatott és az áruló székely hadosztállyal együtt kiadták a Tiszai offenzíva tervét az antantnak és így hátbatámadták a Tanácsköztársaságot , és nem a kommunisták, hanem a hazánkkal hadiállapotban lévő Franciaország fegyverezte és öltöztette fel azt a martalóc rablóbandát, amely nem az országot védte, hanem legyilkolt több, mint százezer magyar fegyvertelen munkást parasztot, majd egy puccsal átvették a hatalmat és ránk kényszerítették Horthy Miklóst, akiről akit leginkább Ady Endre költőnk szavaival lehet jellemezni a legjobban: „Úrnak,Magyarnak egyként rongyot”.A FideSS és kistesó neonáci jobbikos horda épp olyanok, mint Horthy Miklós volt. Az egyetlen különbség az, hogy azok nem küldtek halálba egy millió magyart úgy, ahogyan azt nagy példaképük tette a II. világháború idején. ( bár nem vagyok abban biztos, hogy ezt nem tennék meg szívesen)

Befejezésük csak annyit szeretnék még írni, hogy nemcsak a kommunistákból jutott a legalja. Pontosabban nem a kommunistákból jutott a legalja, hanem belőletek :"senkiházi bitangokból". Végtelenül sajnálom szegény országunkat, hogy politikai elitünk hozzátok hasonló köpönyegforgató, hataloméhes és képmutató, bukásra ítélt emberekből áll.
brutus
Nagy orr, "magyar" nev es slovak rendszamu kocsi: hogy is van ez ???
Főlökött
@GeoCravker: Bocsika, de Bayer mit is tett országunkért ? Ja semmit ? Na nekem annyit is ér mondanivalójával és annak tartalmával együtt!
Majd ha rácsok mögött lesz, szánalmas tekintetemet rá fordítom. Számomra ennyit is érne, ezen embernek látszó tárgy, a felesleges dumájával együtt.
Több szót nem is érdemel számomra.
GeoCravker
@brutus: A vezér majd megmondja ki a magyar... :-)
Mindzsi
@troppauerhumer: már mondtam:
vagy a Xanax, vagy a sör - a kettő együtt nem megy
troppauerhumer
@Mindzsi: Besírock tom,tom döglött oroszlánba nem illik belerúgni,de mindig irigyeltem gyerekkoromba a szomszéd falu gyerkőceit ahogy az uccán a lócitromokat rugdosták...most én élvezem,arra vagy jó,hogy belédtöröljem a cipőm.
Brhüüü ,itt vagy te nekünk okosnak..brhüü még tejet is adsz ..brhüüü...fejéskor..brhüü...direktiben UHT-t..

Egy katolikus pap, egy református pap és egy rabbi minden héten egyszer kártyáznak filléres alapon.
A rabbi mindig nyer mert ő okosabb mint azok együttvéve.
A rendőrfőnök tudomást szerez róla, egy alkalommal tetten éri őket, és biróság elé viszi az ügyet.
A biró meghallgatja a rendőrfőnök jelentését és szigorú arccal megkérdezi a katolikus papot:
- Nos Atyám, igaz hogy kártyázott?
A pap felnéz az égre, magában mormogja, hogy "Istenem, bocsáss meg" majd hangosan ezt mondja:
- Nem méltóságos uram.
A biró a református paphoz fordul és megkérdezi:
- Nos, tisztelendő úr igaz hogy kártyázott?
Megismételve a pap válaszát ő is azt mondja:
- Nem méltóságos uram.
Ezek után a biró a rabbihoz fordul és megkérdezi:
- Rabbi, igaz hogy kártyázott?
Hidegen a biró szemébe nézve adja a választ:
- Ugyan már, kivel?
Dr. Felipe
@Mindzsi: "akkor 2018-ban tényleg ne maradjatok otthon, mert különben a Jobbiknak lesz 2/3-a :)
Eddig minden nekik játszik, még radikáliskodniuk sem kell :)"

Aztán Újpesten hol volt a jobbik? A bányászbéka valagát is távcsővel nézték, annyira ott voltak :) Pedig nagyon kevesen mentek el szavazni.
Mindzsi
@troppauerhumer: értelek...
nagyon jó vicc volt, persze a cigány is a maga lovát dicséri
GeoCravker
@Dr. Felipe: Viszont Orbán alsó hangon két élve leporolta a weimari szakácskönyvet.
Csak hülye szegény.
A történelemben még sosem fordult elő, hogy a radikálisok ugy kaparták volna ki valakinek a gesztenyét, hogy aztán udvariasan félreálltak volna. S keveseknek volt olyan "mázlijuk", mint Hindenburgnak, aki meghalt mielőtt rájöhetett volna, hogy mekkora bakot lőtt a kis osztrák félzsidó töpszlivel.
papa.49
A bajer zsótika visszamehet tovább szerkeszteni a ,,munkárőrt,, ahhoz se értett de legalább csak azok tudtak róla akinek írta, most viszont ide okádja az összes hülyeségét, nem kérünk belőle...
coyote3
Ez a békemenet New Yorkig tetszik. Mit összeröhögnének a halak az óceán fenekén zsótin, amint cipeli a molinót :))))))))))))
GeoCravker
@coyote3: A nagy szellemi iszapbirkózásban fel sem tünne szegénynek :-))
mate03
@papa.49: Tudod a birkák mindig ara mennek amerre a juhász meg a puli tereli őket! Már pedig a juhász kelet felé akar menni! Igaz azt mondják,ara felé jó kövér legelők vannak! Úgyhogy tőlem akár holnap elindulhatnak!
papa.49
@mate03: Olyan ez a ,,juhász,, mint az egyszeri lány ,,soha semmi nem jó neki,, az Unió nem kevés pénzzel támogatja hogy valamennyire felzárkózzunk a fejlett világhoz, de a fiúk csak azt szeretik ha ,,lopikálhatnak,, lehet hogy ez az etnikumukból adódik, nem tudom de mindenesetre dézsmálják rendesen a közöst...
A nyáj meg már fogyatkozik rendesen, ha most lenne szavazás, és nem olyan fütyisz szája íze szerinti, lehet hogy elérnének 10 % a népesség összességéből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.