A magyar nagykövetek közel háromnegyedét lecserélték, a külügyi tárca szerint az új feladatokhoz új emberek kellenek - írja hétfői cikkében a Magyar Nemzet, amely arról is beszámol, hogy a kormány nem számít amerikai akadályoztatásra Szemerkényi Réka washingtoni megbízatása ügyében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Az elhullott fejek helyett jönnek a seggfejek :)
almosd
Először is nem politikusok lesznek hanem pártkatonák ,diplomáciábol zéró tapasztalat és milyen pragmatikus politika ,jobban illene a demagóg politika .
Senara
Magyar Nemzet, amely arról is beszámol, hogy a kormány nem számít amerikai akadályoztatásra Szemerkényi Réka washingtoni megbízatása ügyében... Miért akadályoznák ,értelmetlen mellébeszélés ! Ja mert ők nem akadályozzák Colleen Bell kijelölt budapesti nagykövet érkezését , emberkednek a nagy semmin , szánalom a köbön .
papa.49
Vannak még a ,,csapatban,, akiknek kell a semmit tevést jól megfizető állás???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.