Figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre és szerdára az extrém hideg miatt: -20 fok jöhet. Kedd estig a Dunántúl hóval borított nyugati és déli megyéiben, illetve a délutáni órákban esetleg délkeleten alacsony szintű hófúvás továbbra is előfordulhat. Éjjel elsősorban a szélvédett, összefüggő hótakaróval borított tájakon, illetve a mélyebben fekvő helyeken (Nyugat-Dunántúl, délnyugati megyék, Dél-Alföld, északi völgyek) -15 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, sőt elsősorban a Dráva völgyében -20 fok körüli minimumhőmérséklet sem kizárt – derül ki a figyelmeztető előrejelzésből. Szilveszterkor, szerdán túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, csapadék nem várható. Az északkeleti, északi szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -12 fok között várható, de a vastag hóval borított, szélcsendes tájakon -15 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és -6 fok között alakul.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A hajléktalanokra most jön az igazi csapás, sarlósTarlós Isti most jól érzed magad takony???
Nem öröm kerülgetni az aluljáróban felvő embereket de ilyenkor ,,még a kutyát is beengedjük,, a lecsúszott embereket meg kiverjük, a nagy ,,fütyiszes emberbarátság jegyében,,!!!
nyanya001
Azt hiszem jó pár nyomorult megfagy megint ! :((
A fiam még a kutyát is beengedi ilyen hidegben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.