Gyakorlatilag folyamatosan gyengült a forint a főbb nemzetközi devizákhoz képest délutánra a bankközi devizapiacon kora reggel óta.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Horizont: Tudom, persze ez is Orbán miatt történt...:-))
bundi
@szandokan: bocsi de ezzel a felelőtlen betarthatatlan igérgetéssel a legutóbbi folytatjuk választási programot vagy az az előtti biankó papírra célzol... Mert igazából nem ígért semmit...
szandokan
@bundi: Én a Nógrádi földrengésre gondoltam...
36
A francia események miatt, ismét romlott az euro a dollárral szemben. És a görög választások, még meg sem voltak. A forintot pedig húzza magával. Mára nemcsak a rubel. Saját termelésünk nincs, így tépnek bennünket most már nyugatról és keletről is. Fokozza a romlást a hintapolitika.
bundi
@szandokan: mondjuk így nem sok értelme van annak amit írtál...
"@nyanya001: Az a baj, hogy olyan kijelentéseket is tett annak idején, amiket nem biztos, hogy egy kormány majd be is tud tartani, ha oda kerül. Ebben hibázott elsősorban Orbán, de minden párt vezetője ezt teszi egyébként, ha ellenzékben van.
Tetszik Válasz erre Jelentem január 2., 18:20"
én erre kérdeztem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.