Körbejártuk, milyen hatások befolyásolják legnagyobb valószínűséggel az idei piaci folyamatokat. Nyerő lesz a nyugat, menők a román és osztrák részvények?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almosd
Na most nagyon töröm a fejem hová tegyem azt ami nincs :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@levi: 20,17-re:Ha akarod ha nem akkor is így, vagy úgy , oda fog jutni,meg a pártkasszájukba. Mert minden pénzügyi út is OV.hoz vezet,amit költségvetésnek hívnak hivatalosan.Persze abba sem belenézni,sem javasolni,sem ellenőrizni nem tudunk...csak fizetni ! A kis jövedelműeknél a jövedelmük legalább 60%-a vissza kerül hozzájuk.
Linna
Szerintem a dunnacihában!
(Ha van félretennivalód.)
mariaberta
@papa.49: Egyetértek, bár most olyan nagy mértékben emelkedett a nyugdíja mindenkinek, hogy ezt a sok-sok pénzt talán mégis érdemes a bankban tartani.
Na, ez az idei év legjobb vicce!!!
Bár pillanatnyilag nincs sok esélyem, de pályázni fogok -hátha elkapok- egy államtitkári állást.Ott most 30 %-kal emelkedtek a bérek. Szurkoljunk együtt!!!
mariaberta
@almosd: Tollasodni? azt lehet, csak az a baj, hogy ezzel nem jár fizetésemelés. Mint előbb írtam, államtitkárnői állást fogok megpályázni. Ott nem l.8, hanem 30 % az emelés. Mert a töménytelen és fontos munkát megfizetik. Te nem akarsz pályázni? Ha fideszesek vagyunk, még nyerhetünk is.
almosd
@mariaberta: nem nem pályázok ,én inkább egy pályagörbét írok le ,tökös titkárnő nem leszek :-))) , fizetésről ne is beszéljünk mert bicskanyitogató számomra .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.