Egyeztetéseket tart szükségesnek a Fidesz azoknak a január 1-jétől díjköteles útszakaszoknak az ügyében, amelyek esetében a helyi képviselők és polgármesterek sem értenek egyet a díjfizetési kötelezettséggel – mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Talán előtte megbeszélni, s nem kellene utánna a fejetlenséget, tudatlanságot magyarázni. A szavazazók 24 % - nem a lakosság 2/3 - a.
Juhász István
Ami a bevezetés gyorsaságát illeti, elég a " félkarú rablók " esetére gondolnunk. Egyik hét csütörtökén bejelentették, a következő héthőtől már nem lehetett használni. Aki korán kel...álmos marad. Egyeztetni??? Minek??? Majd ha bevezettük, meglátjuk, mekkora lesz a felháborodás, ha túl nagy, majd, módositunk, itt - ott. A kovács szövivő meg is mondta, hiába is mintennemű tüntetgetés, a törvény az törvény...Keel a lóvé, kiváltani a hatalmas veszteséget, ami a csökkenő üzemagagárból ered, mint ÁFA bevétel. Fogadom, ha továbbra is esik a benzinár, arra fog emelni VALAMIT, VALAMILYEN indokkal a kurmány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.