Magyarcsanád - Idén el akarják kezdeni a romániai Nagycsanád és a magyarországi Magyarcsanád közötti híd építését a Maroson – jelentette be a romániai Temes megye önkormányzatának elnöke. A magyar oldalon erre a bejelentésre vártak.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezek megőrültek!!! Végre valahára ha minden igaz eltakarodik a tranzitforgalom júniustól a M43 nak köszönhetően, hisz a temesvári teherforgalom, végre autópályán tud végig menni Nyugat-Európáig! Erre ezek a debilek újra rászabadítják a falukra! Ha valaki ismerős erre felé tudja, hogy amit írnak a cikkben, az teljesen idióta és kivitelezhetetlen ötlet. Házakat kellene bontani, új utakat kellene építeni! Az a híd személyforgalomra volt kitalálva és funkcióját tekintve az ott élő családok kapcsolattartására volt fenntartva, nem kamionforgalomra!!! Ez megint arra megy ki, hogy az erre kapott uniós pénzekből minél többet tudjanak ellopni, mert ezeknek ez nagyon megy!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.