Decemberben mintegy 6100 új személyautó kelt el Magyarországon, 21 százalékkal több, mint egy évvel korábban, az éves értékesítés is 20 százalékot meghaladó ütemben bővült, 67 ezer fölé emelkedett - közölte a Jato Dynamics, a világ vezető autóipari piaci információ-szolgáltatója és a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) hétfőn az MTI-vel.

Forrás: parkonet.com
Feltöltő: parkonet magazine
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
A kormányzat idénre, több mint 1000 új autót vesz a rendőrségnek. Azokat, már tavaly megrendelték. Persze hogy növekszenek az eladások.
Az autóhitelesek pedig nem ülnek fel annak, hogy jobb lett a helyzetük a forintosítással. Mára eloszlott a rózsaszín köd, hogy új autót venni jó. Pláne nem hitelre.
Amint kigurul a szalonból, máris veszti az értékét. Ha prémium kategória, akkor méginkább. Nem fognak visszatérni a 2008 előtti eladás számok.
Még oroszországban is volt roncsautó támogatás. Ha mást nem is, de legalább a Ladát vették.
Tegnapi hír: Kínában legyártották az 1 milliomodik BMW-t. Van hová fejlődni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.