A Die Welt című konzervatív német lap a Fidesz vezetői közti viszonyról közölt elemzést pénteki számában. Boris Kálnoky Trónörökösök harca a hatalomért Magyarországon című írásának bevezetőjében kiemelte, hogy "diszharmónia" alakult ki a kormányzó pártban, "az ősfideszeseknek elegük van a fiatal törtetőkből".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
és?nekem meg az összes fideszesből elegem van,kezdve Orbánnal és a tolvaj pereputtyával.
verőce21
"...olyan politikusok, mint Lázár és barátai hozzájárulnak ... az arculatnak a sérüléséhez." - nagyon jól látja a Die Welt konzervatív német lap elemzője.
bundi
@verőce21: a gond csak az hogy betoltátok őket a tutiba és másokat meg szimplán hülyének néztetek akik már évek óta szajkózzák hogy sírás lesz a vége...én is voltam itt libsibolsitól kezdve bérrettegőig minden...na szóval a gond csak az hogy miután nekik adtátok aladin lámpását azután ők elvarázsolták az ellenzéket...mindenhová betették az almási...mesterházi féle kiskakukkokat... és most hogy borul a bili egszerűen nincs olyan akire vagy akikre az országot lehetne bízni... mert az országot szét lehet csapni pár év alatt a haverok között de újból felépíteni kiszűrve azokat akiket keresztbe hosszába zsarolni fog a vezéretek...na az évtizedekig is tarthat...de mondom kicsit több mint fél éve ezerrel hangoztattad hogy még adsz nekik 4 évet...hát lásszk mi sül ki belőle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.