Gerstmár Ferenc a kormány által magukra hagyott emberek jelöltje a veszprémi időközi országgyűlési választáson – jelentette ki Szél Bernadett szombati sajtótájékoztatóján.

Az LMP társelnöke úgy fogalmazott, két választást tartanak Veszprémben: az egyik küzdelem az oligarchák és az elitcsoportok között folyik, a másik viszont magáról Veszprémről szól. Az LMP az utóbbi küzdelemben fog helytállni, Gerstmár Ferenc a kormány által magukra hagyott emberek, és nem a régi-új uraságok, szupergazdagok jelöltje – mondta Szél Bernadett, hozzátéve: az önkényeskedő és urizáló kormányt meg lehet törni, most arra kell rákényszeríteni, hogy többé ne mehessen szembe az emberek akaratával. Erre nem jó egy újabb fideszes képviselő a parlamentben, de nem jó egy olyan jelölt sem, aki szintén a gazdagok érdekeit nézi. Aki az egykulcsos adó barátja és akár az utakat is privatizálná, az hosszú távon is hagyná leszakadni a középrétegeket és az út szélén hagyná a nincsteleneket.

Az LMP hiteles, megbízható és tiszta erő – mondta Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi képviselőjelöltje. Öt dolgot ígért a választókerületben élőknek: azok szószólója lesz, akik tisztességes munkával akarnak egyről a kettőre jutni, kiáll az egyetem és a térség oktatási intézményei mellett, a paksi bővítés helyett a lakások energiatakarékossági felújításait fogja szorgalmazni, minden követ megmozgat a helyi kis- és középvállalkozásokért, valamint üldözni fogja a korrupciót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.