Hát persze, hogy többre értékelem a buszsofőrök, mint a helyettes államtitkárok munkáját. Az előbbiek szakmai tudása az életem biztonsága. A helyettes államtitkárok fantomok; felelősségük nem sok, megbújnak a minisztériumi sűrűben, és rohadt sok pénzt kapnak ezért. Fizetem én is, mint minden magyar állampolgár áldásos munkájukat: havonta majd

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bögöbö
Ilyen egyszerű ez: "Ángyán szerint a politika legfelsőbb szintjein közszájon forog, hogy egy 70-80 tagú kormány létrejöttekor a kormányalakító miniszterelnök csak 8-10 tagot nevezhet meg, a többit közvetlenül a maffiacsaládokat irányító oligarchák delegálják."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Naki
@73: Aki meg szavazták őket, azokat kellene falkába terelni s fél órás segg nyalásra vezényelni a nagyságos úri bagázshoz...
73
@Naki: igazad van,de ezt mindenki érti,hogy mit akartam írni.
kukac50
Kevesebb lesz a kormánytagok száma azt ígérte Orbán most van vagy ezer,azért nem jut a szegényeknek magasabb emelés mert ezek az ingyenélő gombnyomogató bohócok olyan sokan vannak.
Naki
@kukac50: Persze, kevesebb is van, a " baráti körön" kívűl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.