Nem helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság a pesti szórakozó negyedben egy nőt megerőszakoló fiatalembert, mert szerintük nem áll fenn a veszélye annak, hogy a férfi megszökjön - tudta meg a Hír24.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nagyon helyes !
Hadd erőszakoljon továbbra is ez a retek !
lópicigáspár
És persze a bűnismétlés is kizárt, hisz aki egyszer erőszakol, az többször biztos nem fog!
nyanya001
@lópicigáspár: Kerestük a rendőrséget is, hogy megtudjuk azt is, hogy vajon miért nem korábban, miért csak fél évvel a történtek után adták ki a felvételeket az erőszakolókról, hiszen bármilyen lopásos bűncselekmény elkövetőjének fotóját is azonnal közzéteszik a police.hu-n. Ám megkeresésünkre csak annyit közöltek, hogy "A nyomozóhatóság most látta szükségesnek a felhívás kiadását".

Mint megtudtuk, az "52 éves sértett a bűncselekmény elkövetésének napján megtette a feljelentést, a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást." Vagyis, 2014 július 13-án. A felvételeket idén január 6-án tették közzé, az elkövető pedig ez után január 7-én adta fel magát.

És ez a rendőrség készít olyan videót, ahol a megerőszakolt tehet a megerőszakolásáról !
Ez megint a rendőrség gyöngyszeme !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.