Orbán új és mindig újabb ellenségei – egyik kedvenc témánk ez. Heti népszabis jegyzetében Uj Péter a Fidesz és Orbán aktuális harcait tekinti át.

Az Egyesült Államok nyüszítve elhúzott, de van még itt pár néger és az adócsaló ellenzéki tüntetők is komoly fenyegetést jelentenek.

Na most, ha már az Egyesült Államok is nyüszítve elhúzott a sarokba, akkor itt tényleg nehéz lehet új ellenfelet találni. De lehetetlenség nincsen, csak tehetetlenség, semmiképpen se becsüljük le a kormány ellenségteremtő erejét.

Például a bevándorlók nagyszerű ellenfél, mindenki utálja őket, teljesen kiszolgáltatottak, és még látszik is rajtuk, mert négerek. Csodálatos! Még az sem baj, hogy piszok kevesen vannak, mert úgyis föltűnőek, és legalább egy Fekete Pákót mindenki látott már, ami alapján ki lehet borulva a felelőtlen európai bevándorlási politikára.

(...)

Illetve belföldi használatra az ellenzéki tüntetők, akik mögött nyilvánvalóan valamilyen (minimum nemzetközi) összeesküvés áll, és Rogán Antal máris csalhatatlan érzékkel állapította meg, hogy éppen itt kell pénzügyi szabálytalanságokat keresni, a tökéletesen átlátható, patyolattiszta pártfinanszírozás, korrupciómentes állami működés és pályázati rendszer, a szinte fájóan nem gazdagodó politikusok, politikusrokonok, politikushaverok, politikushaverok haverjai, politikus-gázszerelők mellett tényleg nagyon föltűnő, hogy mi az úristenből szed össze 5-10 000 civil akár egymillió forintot is egy tüntetésre. (Az fejenként akár két százas! Heló!)

A civil tüntetők maffiaügye még messzire vezethet. Ezt az is jól mutatja, hogy a NER hőse, Tényi István, aki korábban följelentette a saját munkahelyét, aztán az Ökotárs Alapítványt, aztán a HVG-t, most a tüntetők ellen tett feljelentést. Nem lennék meglepve, ha a tüntetők állnának az áron alul eladogatott ötödik kerületi ingatlanok, a Lázár gyerek lakása, Habony Árpád Gucci táskája, a Közgép-milliárdok, Mészáros Lőrinc, a trafikmutyi, az áfacsalások, André Goodfriend, Gyurcsány Ferenc és a gazdasági bevándorlók mögött.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
orbán már megint "harcba menetel" de legfőképpen a fejében lévő démonokkal kellene harcra kelnie!
mate03
@Desischado: Az egyenlő lenne az öngyilkossággal! Nem is rossz ötlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.