Orbán Viktor és a Fidesz nem véletlenül állt rá a bevándorlózásra, és ma reggel már a muszlimozásra is. Magyarországon viszonylag kevés embert érint közvetlenül ez a gyűlöletpolitika (nyilván pont az a probléma, hogy az egy is sok); kiveszi a szelet a Jobbik vitorlájából; illeszkedik az oroszbarát szélsőjobb pártok külpolitikájába; mindeközben pedig az elszigetelődött Orbánnak segít európai szövetségeseket találni. A gond csak az, hogy már rövid távon is rossz lehet a magyar állampolgároknak. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Egy skizofrén elme utolsó nagy "szabadságharcát" láthatjuk!:)

Attól függetlenül, hogy itthon mit adsz Viktor a világ egy rohadt diktártornak tekint, annak aki vagy. Ezt te is tudod, hogy így van és ez szépen fel fog emészteni. Mászkálhatsz Ausztriába gyógykezelésekre, az utolsó napig magad kőré gyűjtheted talpnyalóidat, hogy ne kelljen szembesülni azzal, hogy mit gondolnak az emberek. Az utolsó napon viszont rá fogsz jönni nincsenek barátaid és a kis világ, amit felépítettél magadról az csak benned él.

Hogy is mondják ezt a te nyelveden: Ez "öngól"!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@tivoli: miért van más jelentkező? ez 22.57 re
tivoli
@nemkati: tegnap, 23:25
Nem kötelező, csak ajánlott :-))
Érthető belőle, miért nem jó a bevándorlókkal haverkodni.
rugacs
Érdekes okfejtés: aki kritizálja a tolerancia hiányát az gyűlöletkeltő politikát folytat.
Szerintem az, aki több millió arabot, muszlimot meg a fene tudja még milyen hitű népeket fogad az országába és közben kigúnyolja a vallásukat és az életmódjukat, aki szándékosan provokálja őket, miközben ismeri elszántságukat, az NEM NORMÁLIS!!
Ezek után nem csodálkoznék, ha rövid időn belül a franciák megtorlásra búzdítanák a szövetségeseiket és utólag kiderülne, szándékos volt a provokáció. Volt már ilyen a világtörténelemben. :-(
Az ölelgetések a képeken így már értelmet is kapnának, mintha csak azt mondanák: sikerült!
Nos én kíváncsi vagyok a következő fejleményekre...
nemkati
@rugacs: A Charlie Hedbo mindent és mindenkit kifiguráz, ami és aki arra okot ad nekik, az arabok és a muszlimok csak ne érezzék magukat kitüntetve, hogy kizárólag ővelük foglalkozik. A keresztényeket, vagy a zsidókat is céltáblává szokta tenni, mégse gyújtogatott, öldökölt még egyikük se.
De nem vagyunk egyformák, vannak emberek, akik nem annyira fogékonyak a humorra, érzékenyebbek a vallásuk vagy az életük kigúnyolására mint mások, és ha az egy olyan fanatikus és agresszív csoport, mint pl a muszlim vallásúak, akkor az elég nagy fenyegetettség, ezt a Charlie Hedbonak tudnia kellett, és nem szabadott volna tovább feszíteni a húrt.
De ha az a " több millió arab, muszlim meg a fene tudja még milyen hitű népek" akiket a franciák befogadnak az országukba, azok nem szeretnek ott élni a Charlie Hedbo miatt, akkor álljanak odébb. Merthogy úgy tűnik, nem szeretik Franciaországot.
bundi
@rugacs: bocsika de te panaszkodsz a toleranciára? aki ha jól emlékszem örömtáncot jártál mikor megtudtad, hogy sokan elmentek az országból, mert kiutáltok mindenkit aki nem hajol le derékig a szappanotokért?
"Ezt a "humort" már 10 évesen sem komáltam.
Csak a magadfajta roggyant elméjűeknek szórakoztató. :-)
A mi fajtánk nem süllyed a te szintedre, még viccből sem.
A te fajtád meg csak ezt ismeri.
Az "efféle befenyítés" csak figyelmeztetés volt, hogy okuljál, de hiányozni nem fogsz, mert mire felébredsz, már a gulágon találod magad.
Putyin-rabszolga leszel, ott majd eftásodhatsz. :-)"
csak ízelítő a toleráns humorodból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.