Ülésezett az V. kerület Pénzügyi Bizottsága, a sajtóban megjelent nyolc belvárosi ingatlan értékesítésének ügyét tárgyalták, írta honlapján Steiner Pál.

A bizottság szocialista tagja szerint Sélley Zoltán jegyző arról tájékoztatta a testületet, hogy valószínűleg nyomozás indul a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében.

Steiner javaslatára a bizottság úgy határozott, hogy a nyomozóhatósági vizsgálat lezárultáig, illetve az új elidegenítési rendelet megalkotásáig az önkormányzat további ingatlanokat nem értékesít.

Az V. kerületi önkormányzat szerint azonban nem álltak le az ingatlaneladások a Belvárosban, és nyomozás sem folyik a korábbi értékesítések miatt – ezt a Vs.hu írta meg. A lappal a sajtóosztály azt is közölte, hogy semmi okuk arra, hogy a lakáscélú ingatlaneladásokat, és a folyamatban levő ingatlanok értékesítését leállítsák. Közölték: az elmúlt időszakban történt ingatlaneladások vizsgálatának lezárultáig, illetve az elidegenítésről szóló rendelet esetleges módosításáig, nem lakás célú helyiségeket, pályáztatáson kívül nem adnak el.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Sajnos az elszámoltatás elmarad. Ha nav és polt petike "intézkedik", a "siker" garantált, vagyis NEM TÖRTÉNIK SEMMI! SAJNOS!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1szomjas
Ha némi tisztesség is lenne ebben a kormánykoalícióban , akkor kollektív öngyilkosságot követnének el... Ha valóban olyan hazafiak lennének, ahogy hazudják... Így viszont haja szála se görbül se Rogánnak, se a többinek, amíg ilyen banda garázdálkodhat az országban...
Desischado
Sajnos az elszámoltatás elmarad. Ha nav és polt petike "intézkedik", a "siker" garantált, vagyis NEM TÖRTÉNIK SEMMI! SAJNOS!
mate03
@Desischado: Egy lehetőségünk maradt! Ki kell kényszeríteni a kormány lemondását! Angéla Merkel látogatása után,el kell dönteni hogy hová tartozunk! A másik út az Orosz medve! De én azt már ,nem szeretném megélni!Elég volt 45-évig!
Desischado
@mate03: Egyetértek, Mate! Istenkém, csak már ott tartanánk! Csak nehogy a jobbik kerüljön kormányra, mert akkor cseberből vödörbe esünk! És én sem kérek az orosz medvéből! Semmikedvem a november 7-ét ünnepelni, és nem tetszik az orosz nyelv! Hogy másról ne is beszéljek!
eszegfu
@Desischado: Pedig szerintem sokáig fogjuk "ünnepelni" november 7-ét, csak mostanra már uj értelmet kapott: 2014. nov. 7-i árfolyammal forintositják a devizahiteleket! Legalábbis a "tudomány mai állása" szerint...@mate03:
kukac50
Csak egy ideig nem adnak el ingatlant, ameddig elcsitul a felháborodás.
Ezért lehetett Rogánnak olyan gyorsan ekkora vagyona mert a külömbözetet elosztották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.