Jövő januártól megvonhatják a családi pótlékot azoktól a szülőktől, akik nem járatják óvodába gyermekeiket – tudta meg a Napi Gazdaság az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Az iskolai támogatás feltételekhez kötése bevált, ezért alakítják át az óvodáztatási rendszert is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
@oncogito: Az alattvalók kinevelését korán kell kezdeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
@JAJMÁR: papának válaszoltam,kérlek olvasd el.Meg kéne szűrni kinek miért adnak,de ez meg rasszizmus lenne az újmagyarok felé.
Anna Mária
@JAJMÁR: Ez a lehető legnagyobb marhaság, amit kitalálhattak. Óriási, jogtalan beavatkozás a családok életébe. Ráadásul nem minden kisgyerek óvodaérett 4 éves korban.
Ott van a védőnéi szolgálat, őket kellett volna megbízni azzal, hogy állapítsák meg, melyik gyereknek jobban biztosított a fejlődése óvodában és az ő javaslatára tegyék kötelezővé az óvoda látogatását szankcionálva. De legyen természetesen fellebbezési lehetőség, mint egy jogállamban. De ez Orbánéknak nem céljuk és nem is törődnek ilyen apróságokkal.
kkalman
@Anna Mária: Nálunk már rég nem lehet jogállamról beszélni. Ami megmaradt belőle, az a négy évenkénti ikszelgetés.
JAJMÁR
@Anna Mária: 22:24 Ez nagyon igaz, én is mindig leírogatom, hogy a védőnői szolgálatot kellene megerősíteni, meg a gyermekvédelmet., és a gyerek születésétől kezdve sűrűn látogatni azokat a családokat, ahol problémák vannak a neveléssel, vagy pénzhiány, vagy tudáshiány miatt. Esetleg azt is felmérhetnék, hogy hol van szükség beavatkozásra, korai fejlesztésre, és egy csomó dologra meg lehetne tanítani a szülőket. (Pl. fogamzásgátlás.) A gyermekbántalmazások kiszűréséről nem is szólva.
Ezek a hivatali szervek pedig biztosan eldönthetnék, hogy melyik gyereknek lenne jobb helye az óvodában.
verőce21
"Nincs módom többé ott élni, ahol szeretnék. Be kell érnem a nagyvilággal."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.