A Demokratikus Koalíció szerint a 76 megfagyott ember is a hajléktalan- és szegény ellenes Orbán-kormány áldozatai közé tartozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@nyanya001: Én azt hallom magam körül, hogy a FIDESZ pártiak, rettenet beszűkültek. Jövőbe nem néznek(mit is látnának?!) Valami abszurd, kalitka képzetvilágba kerültek. Két példa. 1. Nyugdíjas vélemény. "Nem kell nekünk az MSZP, mert elvették a 13. havi nyugdíjat és a közüzemi díjakat is csak növelték. A Jobbik sem kell, mert radikálisak és a nyugat büntetne miattuk. Bezzeg a Viktorék, legalább rezsit csökkentettek. Nyerünk pár ezer forintot."
2. Három gyerekes, középkorú pár. Férj, egyéni vállalkozó, asszony alakalmazott. "Ne legyen változás, mert alig kell adót fizetnünk. De hogy a gyerekeink hol fognak elhelyezkedni...?!?! Mindegy. Most jó ez nekünk és kész."
Orbánék megvalósították, amit Hornék akartak: "Merjünk kicsik lenni." Őrület.
De hogy ezt az országot a sz...ból ki nem húzza már senki, az biztos.
bundi
@rugacs: ez orbán ötödik éve...nagyon le vagy maradva...de hallom bedőlt a forintotok...küldjek nyalókát? vagy csokit, vagy egy kis pénzt nasira?
majd ezt is fogd az gyurcsányra...
bundi
@nyanya001: @36: még messze a szociális katasztrófa...de az előszelét már lehet érezni... ha tényleg bedől a forint akkor lesz ott ereszd el a hajam rendesen...
36
@bundi: Orbán mondta. "Bármi megtörténhet." Ahogy nekik tetszik.
rugacs
Én toleránsnak vallom magam. Ész érvekkel meg lehet győzni.
Ezért kérem, valaki magyarázza el nekem, miért kellene a nyugati mintát követnünk?
Mert:
- minden "fejlett" és modern nyugati országban (beleértve Frao.-t, Németo.-t, Angliát és nem utolsó sorban Amerikát) van és nem is kicsi szegény réteg, munkanélküli, aki jobb életet szeretne. Tehát ott vannak helyben nekik, akiken még bőven lehetne segíteni.
- ugyan miért lenne nekik előnyös egy volt szoc. országot a maguk szintjére emelni?
- mi a garancia arra, hogy - ha a saját szegény fajtájukon nem segítenek - akkor majd a magyar szegényeknek jobb lesz, ha őket támogatjuk?
- miért higgyem el, hogy azok, akik pénzből éltek, élnek (nem is akárhogyan), azok most azt mondják: elég, nekem már nincs többre szükségem, az ezer éves ellenségeimnek tennék inkább jót! ?
- ha valóban minden hátsó szándék nélkül a mi javunkat akarják, miért van az, hogy a hozzánk telepített gyáraikban, üzleteikben szarért-hugyért dolgoztatják a dolgozóikat, a nyugati bérek töredékéért? Hiszen az általunk kitermelt javak ára ugyanott van, mint kint, a nyereségük viszont lényegesen magasabb, mint kint (az olcsóbb munkaerőnek köszönhetően)! Tehát bőven telne a normális fizetésre. Akkor?
- az 1000%, hogy a nyugat támogatása (segítségének elfogadása) a kormánynak és a politikai elitnek lenne nyereséges, kifizetődő. Ez tuti. Esetleg még néhány jómódú vállalkozás is nyerhetne rajta. De a köznép jóléte már kérdéses, hiszen a nyugati országokban sem a köznép a nyertese a jólétnek. Tehát aki nem tehetős, annak nem javulnának az életkörülményei. Kedvezőtlen alakulás esetén viszont lényegesen romolhatna is!!
Akkor abból kiindulva, hogy a kormány és a közeli segítőik csak saját zsebük tömésével vannak elfoglalva, miért vannak az Eu ellen? Mert ugye az elég hihetetlen, hogy csak azért mondanak le a további gazdagodásról, a mégtöbb lóvéról, hogy az ellenségeiknek bosszúságot okozzanak?! :-DD

A józan ész azt diktálja, aki semmivel sem elégedett, akinek...
bundi
@rugacs: öööö ezt hogy nem segít a szegényein mondjuk anglia ezt honnan veszed?
mondta valaki, vagy csak kitaláltad?
olvass utána a housing benefit-nek, a child benefitnek, a tax kedvezményeknek, és a többinek...és azt az itteni magyarok is megkapják...nem csak az angolok...
talán itt hagyják legalább elindulni a vállalkozásokat ...mondjuk csak bizonyos bevétel felett leszel adóköteles...mondjuk sokkal átláthatóbb a rendszer és toleránsabb mint az otthoni...és hogy ott miért annyi a fizetés? talán mert arra van igény...annyiért is dolgoznak, hát miért fizessenek lényegesen többet...de talán az is lehet, hogy a pr, hr és a többi is mind magyar és ők intézik ezeket nem az anyaországbeli vezetők...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.