Áder János köztársasági elnök szerdán nyílt levélben kifogásolta a napelemek környezetvédelmi termékdíjáról szóló, általa egyébként aláírt és kihirdetett salátatörvényt.

Áder János ebben a levélben azt írja, hogy „hibázott a környezetvédelemért felelős ombudsman, mert nem jelezte időben a korrekció szükségességét".

Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet levelében figyelmezteti a köztársasági elnököt, hogy ezzel egy nem létező személyt bírált, ugyanis "a Nemzeti Együttműködés Rendszere más ombudsman intézményekkel együtt megszüntette a környezetvédelemért felelős ombudsman intézményét is" – fogalmaztak.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ria677
Egy nem létező köztársaságnak a nem létező köztársasági elnöke, kritizál egy nem létező ombudsmant!! Ez igen! Ilyen csak ebben a fityesz világban történhet!! Nem tudom, sírjak, vagy nevessek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A meleg irodában, a ,,JÓL MEGFIZETETT,, állásban el lehet viselni ezt a mai magyar életet, de próbálná meg a ,,savanyú János a lókupec,, pénz nélkül, a fűtetlen lakásban átélni a magyar valóságot, csak EGYETLEN NAPIG!!!
petrol
@coyote3: Ő a mi Bronson bajszos, Talpas csornaink.
coyote3
@petrol: Bronson jóképű, okos , értelmes és hűséges volt Jill-hez...:)
Desischado
@coyote3: Ez mind igaz, és a betegségénél is végig ott volt mellette. Ne hasonlítsuk őt ehhez a sunyi talpnyaló fidesznyik pártkatonához! Ez sértés Charles-ra nézve!
Tibor43
Idézet: ""Szépen helyre tették Ádert ""
Nem kellett helyre tenni,mert a helyén van...
kukac50
Fogalmuk nincs mi van ebben az országban! Ők a parlament és a saját házuktól távolabb nem látnak, távolabbról nem hallanak híreket, nem tudják 150 km -rel távolabb milyen rossz körülmények között élnek emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.