Hát normálisak vagyunk mi? Legalább valahol mélyen, a súlyosan meglágyult agyunk hátsó traktusában felfogjuk, miről beszélünk? Mi a büdös francért természetes az, hogy ez a kicsi pasas egy személyben eldönti, hová mehetnek reklámbevételek, melyik médiafelületnek oszt ki Ő (ő, baszod!) pénzforrást és melyiknek nem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@tivoli: Nyuszika, ugye nem ram gondoltal?...:o)))
De ha van egy jo terved, hogy ki-kivel fogon ossze, akkor ne fogd magad vissza, tedd kozkinccse...

Amiota az internetados nagy balhe volt, szinte mast sem hallok, csak hogy a vezetojuk (ugye a Gulyas) mennyire nem alkalmas vezetesre, es hogy ezek a civilek sz@rt se ernek, de majd az ellenzek,... az,... az majd megmutatja, hogy hogy kell osszefogni...
tivoli
@karma1: ma, 10:02
Mutatok neked egy jópofa képet, ha már itt vagy my dear. Közös barátunk babaholmit volt vásárolni várandós feleségével kettesben, boldogan, hogy még van nyitva vasárnap üzlet. Kár, hogy a Vadai Ági nem ment velük tanácsot adni, kicsit feldobta volna a hangulatot.
static.origos.hu/s/img/i/1501/201501044.jpg?w=666&h=444
tivoli
@karma1: ma, 10:02
Abban van egyetértés, hogy ha bárkinek bármi elképzelése, ötlete van, az csak egy nagy szar! S miután ebben megegyeztek, tovább folytatódik a buzdítás az összefogásra.
karma1
@tivoli: Nyuszipuskam! Mondd, honnan latod Te ezen a kepen a VASARNAPOT??? Az itteni magyar baratnom egyszer teljesen megilletodve mutatott egy kepet, amin a kisebbik fia fekudt hanyatt egy agyon, a kezeben konyvet tartva, lathatoan olvasott A baratnom ragyogott, mosolygott, a mellbosege kb. Anita Ekbergere kezdett hajazni, mikor en artatlanul raneztem, es megkerdeztem, hogy mi olyan kulonos a kepen, hogy ilyen meghatott buszkeseggel mutogatja nekem, hiszen a kepen a fiu profilbol volt lathato - es ennyi. "Hat nem latod???" kerdezte. "Mit?" kerdeztem en. "Hat itt olvassa az elso ANGOL NYELVU konyvet a Sanyikam!" (A konyv ELEBOL kb. 5 millimetert lehetett latni...).

Szoval, hol lathato a vasarnap?...:o))
(Na, nem kell sietned a valasszal, ejfel elmult, es en "a'lmi" vagyok, megyek hajcsiba, majd reggel elolvaslak. Legyen szep napocskad, nekunk szep volt, csak keso delutan kezdett esni, de kellett is az a krumplinak!...:o)))
tivoli
@karma1: ma, 11:58
Ó hát abból gondolom, hogy vasárnap volt, mert vevő se közel, se távol, feltételezhető, hogy a templomba ment mind.
Aludj jól, álmodj szépet, politikamenteset!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.