240 óra közmunkára ítélte a bíróság azt a 21 éves férfit, aki tavaly decemberben bemászott a 4-es metró alagútjába, és Újbuda-központtól egészen a Bikás parkig sétált.

Ibolya Tibor, fővárosi főügyész közleményében azt írta, az ügyészség közérdekű üzem működésének megzavarásával vádolta a 21 éves férfit, akit kedden állítottak bíróság elé gyorsított eljárásban.

A férfi tavaly december 21-én a kora reggeli órákban a 4-es metró Újbuda-központ megállójában bemászott a metróalagútba, majd a sínek melletti járdán a Bikás park metrómegállóig gyalogolt, ahol a biztonsági őrök a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták. A sétáló férfi miatt a 4-es metró forgalmát az érintett vonalon több mint negyed órára le kellett állítani ez viszont több mint másfél órás csúszást okozott a menetrendeszerinti forgalomban: 20 szerelvény összesen 111 percet késett.

A keddi tárgyaláson lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeként a Pesti Központi Kerületi Bíróság a váddal egyezően állapította meg a férfi bűnösségét, és ezért őt 240 óra közérdekű munka büntetésre ítélte, az ítélet jogerős.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Aranyos kedves fiatalember lehet. Az a sok idegesség amit az utasok elszenvedtek az meg egy jó vicc volt, még most is jót röhögünk rajta .
szolmekkoj
Graffitis lehet a kis tündérfiú. Különben minek mászott volna oda be? Bezzeg ha nem lett volna macskaszem a biciklijén mikor közhasznú munkába megy, na azért kapott volna a pofájára egy jó nagyot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.