A Népszabadság információi szerint mégsem kell majd útdíjat fizetni azoknak, akik a 4-es főúton a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre igyekeznek.

Mi több, a hírek szerint lehetséges az is, akik igazolni tudják, hogy pusztán ennek a rövid szakasznak a használata miatt váltották meg a Pest megyére érvényes matricát, kérhetik az ötezer forintos díj megtérítését is.

A szerdai kormányülés egyik résztvevője úgy tájékoztatta a Népszabadságot, hogy a kabinet visszakozott egy másik ponton is, eszerint a megyei útdíjmatricák a szomszédos megye első lehajtójáig lesznek érvényesek, így például a Duna-hidakra elég lesz egy megyei matrica a mostani kettő helyett.

További engedmény, hogy a négy vagy annál több gyermeket nevelő családok és a mozgássérültek kedvezményt kapnak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A parlamenti őrség jól látja el a feladatát. A józan paraszti ész és a logika kapun kívül marad.
73
Hogy ti milyen rendesek vagytok fityesz banda.Ennyi kedvezményt adni.Könnyes lett a szemem...tényleg mi vagyunk európa motorja.Trabanton szállni élvezet,hátul meg kijön a... nagy határ szar!
kkalman
A parlamenti őrség jól látja el a feladatát. A józan paraszti ész és a logika kapun kívül marad.
vadsanca
Micsoda nagy kegy! Akik a reptérre járnak nem biztos, hogy kispénzű emberek. De ennek ellenére köszönet illeti a jóságát. De ha már ilyen rendes e tekintettben akkor a többit is törölhetné! Ott többségében a kispénzűek járnak. Különben meg emelje meg a béreket tisztességes szintre, akkor több adó folyik be és nem lenne erre szükség! Ez egy rövidlátó politika ami a kormány csinál.
simmering73
Kaptok helyette másik két fizetőset. Oszt jónapot!
papa.49
Hű de nagy engedmény, csak be ne xarjatok ott a parlamentben a nagy ,,erőlködésbe,,!!!
gödörben
@vadsanca: Ez nagyon is hosszútávú politika. Mindent tönkretenni, ellopni, hogy nekik még az ükunokájuk is vígan munka nélkül éljen, mig a nép verejtékezve fizeti majd vissza az ő nagyon is átgondolt "politikájuk" következményeit.

Egyébként az "Önöknek épül az ÖNÖK PÉNZÉBŐL" ebben minden benne van. Eltörölni az egész ötletet. Lassan már a házak elött is útadót fognak szedni?
Egyébként ha rendes fizetések lennének és rendes munkahelyek akkor az emberek többségét nem érdekelné, hogy ezek mennyit lopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.