Szociális megszorítások egyedül a Gyurcsány-korszakban voltak – így reagált a Fidesz arra, hogy a Gyurcsány Ferenc által vezetett DK szombaton felszólította a kormányt, ne vezessen be újabb szociális megszorításokat.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez a Gyurcsány nem azonos véletlenül minden gonoszok atyjával? Lassan már azért is ő lesz a felelős, ha minden kézfogások atyjának szorulása lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Az igaz, azóta már szociális háló sincs, amin szorítani lehetne !
coyote3
Ez a Gyurcsány nem azonos véletlenül minden gonoszok atyjával? Lassan már azért is ő lesz a felelős, ha minden kézfogások atyjának szorulása lesz...
micfild
@coyote3: szerintem azért is, ha az oroszokkal való szerelemből rosszul jön ki az ország.
Ezek a fideSS talpnyalók totál idiótának nézik a népet.. és végül is igazuk van.
KERKA
Voltak megszorítások, mert szükség volt rá, de nem vándoroltak a milliárdok egyesek zsebébe,mint most. Az emberek megértőek akkor, ha tisztában vannak a nehéz anyagi helyzettel. De ezt a pofátlan vagyonosodást, amit a Fidesz kormány csinál, ezt nem nyeli le senki.
Vizual
Igen és ha van időtök, nézzétek meg a 88-s gyógyszereket és a mostaniakat. Ugyan azok jönnek vissza. Modern gyógyszert elvétve találsz és az megfizethetetlen. Ezek nem megszorítások ezeket egyszerűen elvették. Ideje lesz már az utcán megkérdezni mire költik a TB-t és járulékait. Talán bevallják, hogy az új magán kórházakra ahová bejutni némi pénz kérdése csak.
Ha egy erdélyi bemegy a kórházba a vizsgálatokat kifizettetik vele és egy hónapra 40 ezer ft.-t. Ha beteg és bemegy. Mi menyit fizetünk ha beteg vagy vagy nem. No, fiuk lányok, lehet kezdeni össze hasonlitani mi volt és mi van. Megdöbbensz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.