A magyar valóság már annyira irracionális, hogy talán az ilyen agymenésekkel lehet a legpontosabban leírni. A FIDESZ jelesei rezzenéstelen arccal magyarázzák, hogy miért kell újra és újra fizetnünk az autópályákért. Alig várom, hogy bejelentsék, hogy a múzeumokért, egyetemekért, színházi épületekért és mindenért újabb adókat vetnek ki. Úgy tűnik, már nincs mit ellopni. A termőföldeket, hegyeket, állásokat mindent, mindent zsebre tettek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
minél nagyobb hülyeség annál inkább jellemző az országra.
73
1 dologban a fityesz jól teljesít.Csak úgy szarja ki magából a hülyébbnél,hülyébb embereket.Ez a kovács szarfosó szájú zoltán is ékes példája,a fityesz hasmenésének.
Strassnoff Ignác
Olyan jól dobja egyébként minden ötlet az újat... Kíváncsi vagyok, mikor veti fel valamelyik igazság bajnoka, hogy mennyire igazságtalan, hogy fizetsz az autópályáért, fizetsz a főútért, de nem fizetsz a 837646-os számú bekötőútért. Súlyos diszkrimináció, ideje ezen változtatni!
De ha kifogynának az ötletekből, szívesen segítek!
Elgondolkodtunk-e már azon, hogy ha éjszaka átautózunk egy falun-városon, akkor élvezzük a közvilágítás áldásait, amit a helyiek fizetnek meg? Ugye-ugye... Teljesen korrekt lenne ha az idegen autósok is fizetnének a fény bitorlásáért! Ez mekkora buli lenne!!! Mert ugye minden településen kamerarendszer kéne hozzá. (Fogadok Simicska, vagy épp Mészáros ért ilyesmihez is, egy korrekt pályázatot megnyerve koszos pár milliárdért szívesen kiépítik.) Ahhoz, hogy a rendszer hatékony legyen érdemes lenne bevezetni a területi alapú rendszámtáblákat. Ez persze némi plusz kiadás az autósnak, de az igazság csak megér ennyit, nem?
Na és természetesen megmagyarázhatnák.
Közteherviselés...
Családbarát intézkedés, hisz a dolgozó ne autókázzon sötétben, hanem otthon csinálja az új adófizetőket, vagy nézze a köztévét!
Kevesebb autó éjjel, kevesebb baleset.
És így tovább...
Félek, hogy a tanácsaim nélkül is akad tenger új ötletük. Kivétel nélkül a mi érdekünkben...
kamazuka
Így igaz barátom!
A Kovács Zoltán név nem ritka.Ismerek egyet közűlük.
Mi a barátai egyszerűen csak Tádé-nak szólítjuk,mert a bénázó sofőröknek szokott szólani ,,mi van mazsola"
Ebből ki is találhattad,hogy kikkel nem szabad baszakodni?
Naná, a motorosokkal!
Jól vésd az eszedbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.