Köpjetek fel és álljatok alá, kedves kormánypárti barátaim. Születésétől fogva, 36 éve gondozza, ápolja testi és szellemi súlyosan fogyatékos fiát egy 56 éves anya az otthonukban. Ketten élnek így. A szociális törvényben biztosított ápolási díj összege 38 350 Ft/hó. Az anya egészségi állapota is olyan (csak próbáljuk meg elképzelni az elmúlt 36 évét), hogy közgyógyellátásban részesül, ez havonta 6000 Ft. A család lakásfenntartási támogatásra is jogosult, melynek összege 5600 Ft/hó. Így az anya havi jövedelme 49 950 Ft. A tervezett segélyplafon 40 000 Ft, azaz a kormány szerint eddig havonta 9950 forinttal többet kapott az édesanya, mint az szükséges és indokolt lett volna. Hát most elveszik. A fiú 27 900 Ft/hó rokkantsági ellátásban részesül. Ezzel ma az egy főre jutó jövedelmük 38 900 Ft/hó. A segélyplafon bevezetésével ez 33 950 forintra csökkenne. Nem fogok azzal példálózni, hogy mire költ “egyébként” a kormány, hogy mit tart sokkal fontosabbnak, támogatandónak...

Forrás: hirhatar.com
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ria677
Lehet már sokan unják, hogy felháborodunk jó néhányan ezen, a rezsim által végzett igazi kizsákmányolás ellen. De mikor ilyen cikket olvasok nem tudok ellenállni annak, hogy nyilvánosan is kifejezzem felháborodásomat. A cikkben leírt véleménnyel teljesen egyetértek. Meddig bírja még a megnyomorított nép ezt elviselni???
dr. prédikátor
Sőt! n azt kívánom ennek a szemét tetves tolvaj mutyis bandának hogy mindannyiany éljenek meg havi 47 ezer forintból!!!De hát ez kell a birka magyarnak!!Ahelyett hogy fellógatnánk mid,még tovább türjük a szemétkedésüket!!!
soljanka
@ria677: Bírja, hiszen nem ment el szavazni, vagy tetszik neki a rendszer.
Mélységesen sajnálom a cikkben szereplő anyát és fiát.
De azt kell mondanom, hogy ez az ország ezt érdemli.
73
Erre már nincsen szó!A patkányok is együtt érzőbbek,mint ezek az élőlénynek sem nevezhető fityeszes mocskok!
oncogito
Tudjátok mennyit kóstál a Várba költözés? Orbán az első ezzel kapcsolatos nyilatkozatában meg is mondta, nagy kaland lesz, de végigcsinálják.
Netadó nem? Hát ezer és egy más igen.
Most kellene az utcán lenni! Emberek százai fogna csöndben meghalni kis hazánkban.
Mire a már nem is létező középréteghez ér az igazi szegénység, már rég elfogadott lesz a nagy diktátor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.