A hatósági ügyek a Tolcsva, Szegi és Szegilong községek területén megvalósítandó beruházásokkal függenek össze. A kormányrendelet szerint a fejlesztésekkel összefüggőnek kell tekinteni mindazokat a közigazgatási hatósági eljárásokat, amelyek a beruházások megvalósításához és használatbavételéhez szükségesek, abban az esetben is, ha azok más ingatlant is érintenek.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@perfekt: Van ott némi érdekeltsége a nagys. asszonynak, hát csak ezért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Haszna azért volt belőle rendesen...
perfekt
@papa.49: Az biztos ,hogy mindenki nem lehet nacsalnyik,de én nem féltem őket,ismerem a helyet, sok jó ismerősöm van a Hegyalján-meglehetősen tiszta a kép.De a nagy -haszon- tiszta sor-hogy hová megy.
papa.49
@perfekt: Tudod engem pontosan az dühít fel a legjobban mikor látom, értem hogy nem jó ami van, és jön egy senki aki semmit nem tett még az asztalra, csak elvett onnan mindent amihez hozzáfért, és elmagyarázza nekem hogy én nem jól látom a tényeket, hogy az az igaz amit ő állít, ha rákérdezel miért, a válasz CSAK...
perfekt
@papa.49: Igazad van.Pártsemleges,vagyok-soha pártnak tagja nem voltam.És örülök,mert így visszanézve napjainkig,-sem tisztességes pártot,sem politikusokat nem láttam.Az arcátlanságuk láttán a "bicska" kinyílik az ember zsebében.Mi kell a Magyarnak,hogy vér folyjon--A demokrácia köntösébe burkolva.Mentsen meg a sors minket,az emelt szintű,gyógypedagógiába valóktól--és a rablóktól!
papa.49
@perfekt: Erre csak azt tudom mondani egyetértek veled...
Toby
Üzentek az orbáncmaffiának: - lesz píz hawer !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.