Az Országgyűlés mentelmi bizottsága elé kerülhet Bajnai Gordon képviselői vagyonbevallási ügye - írja a Magyar Hírlap. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A 2010-es adatok szerint a Lévai Anikó tulajdonát képező 38 ingatlanból 14 Szolnokon, egy pedig Parádon található (ezekhez öröklés útján jutott). 18 fekszik Felcsút, 2 a szomszédos Bicske határában, jórészt termőföldek: szántók, rétek, legelők. Ez mindösszesen 105, 5 hektár.

Hogy az elmúlt 4 évben volt-e vagyongyarapodása, arra csak nyilatkozatainak a megismerése adhatna választ. Lévai Anikó mindig leszögezi: a művelés után járó állami és uniós támogatásokat nem ő veszi föl, hanem akik a földjeit művelik. Ám hogy ők kik, azt sose árulja el, holott ez törvényes kötelessége volna. Ferenczi Krisztina szerint: Lévai Anikó bicskei és felcsúti – összesen közel 80 hektár – földje egyikére sincs bejegyezve, ki a földhasználó, holott ennek feltüntetése előírás.

Ennek is a nyomába eredhetnének !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@nyanya001: ma, 10:41
Őt majd akkor fogják, mikor lejárt a mandátuma. Csak türelem, ami késik, nem múlik. :-))
Senara
Az Országgyűlés mentelmi bizottsága elé kerülhet Bajnai Gordon képviselői vagyonbevallási ügye - írja a Magyar Hírlap. ... és akkor mi lesz kijavítja és kész .De lehet Rubovszky György ingatlan becslő polgár pár hibát talál benne . A nagy semmi becsomagolja vélelmezett csalásba . Éljen a párt :-((
tivoli
@nyanya001: Én azért nem vagyok olyan nagyon biztos a vizsgálati eredményekben. Ahogy makulátlanra mosdatják a szoci bagázst, jogilag úgyanúgy ragyogó tiszta lesz a fidesz bagázs is.
A nép meg mehet az Atya Úristenhez panaszra.
Senara
Találtam ...""Ez a hajó Bajnai Gordon esetében elment" – mondta Rubovszky György, a mentelmi bizottság korábbi elnöke, mert az Együtt listájáról a parlamentbe jutott politikus letette ugyan a képviselői esküt, ám mandátumáról hamar lemondott." Akkor Magyar Nemzet írt egy cikket a birkáknak
coni
Bajnainak lesz még egy bírósági papírja (a tucatnyin felül), hogy alaptalanul rágalmazták.
Nagyon kilógott a sorból, olyan volt mint egy európai a koncért marakodó ázsiaiak között. Most már homogén a politikai elit, mindent visz ami mozog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.