A vállalkozói szerződés aláírásával és a munkaterület átadásával hétfőn elkezdődött a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum több mint kétmilliárd forintos fejlesztési programja - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@36: ma, 16:50
Ja, a világ sorsát intézők klubja. Amiről ők nem tudnak, az nincs is.
kakaósbögre
ez is a Tiborczéknak lesz mint a kikötő.valahol fel kell nőnie az Orbán unokáknak.
36
@tivoli: Ezért kell összejönniük az élet minden területét befolyásoló embereknek. És tuti hogy Keszthelyen össze is jönnek és megbeszélik a lépéseiket. A nyilvánosságnak mi marad?! Az hogy minden héten feltűnik Keszthely a sajtóban. Főtér, buszpályaudvar, kikötő és strand felújítás(majd hipp-hopp az Orbán érdekeltségbe kerül), most a kastély felújítás, föld kisajátítás a herceg részéről(igaz ez nem jelent meg sehol). Jól rátelepedtek a Keszthely-Hévíz-Sármellék háromszögre.
1magyar
A kikötőbe is vonzza majd a turistákat a felújított kastély. Újra épül a nagybirtokos,grófi, királyi rendszer.
Orbán és kormánya jól teljesít. Cseléd lesz elég.)közmunkás)
tivoli
@36: ma, 17:08
Azt nem tudom, hogy konkrétan kiknek a neve alatt fut, de hogy strómanok intézik a birtokok ügyeit a hóttziher.
www.google.hu/search?q=keszthely+l%C3%A1tnival%C3%B3k&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=j6HPVO-XOZfuaMiSgIgB&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1366&bih=608
36
@tivoli: Tiborczot, nagyon racionálisnak tartják. De én, kimelkedően vezetőnek Manningert tartom. Ő nincs előtérbe tolva, hogy látható lenne. Nyilvános rendezvényekre is csak nagyritkán megy el. Nem vegyül a néppel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.