A vállalkozói szerződés aláírásával és a munkaterület átadásával hétfőn elkezdődött a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum több mint kétmilliárd forintos fejlesztési programja - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
oncogito
A Vár után oda is költözik majd kipihenni fáradalmait szeretett vezérünk?
Borda
Biztosan nagyon szép lesz felújítva,habár eddig is gyönyörűnek láttam. Kíváncsi leszek majd a kertekre is.
Toby
Miután felújították, majd az egyik orbán-porony a "nevére veszi" a karélyt !
36
A közpénzes felújítás után, pedig visszaadják a Festetics családnak. A környéken már úgy is visszakapták a földjeiket. Elvették az eddigi tulajoktól. De hát, szólni nem lehet, mert szabadkőművesek. Tehát, mindenek felett állnak.
tivoli
@36: ma, 15:40
Na ugye, hogy az igazi befolyásosok nincsenek szem előtt.
36
@tivoli: Bizony. A politikusok, kirakat emberek. A politikusok, jól meg vannak fizetve, ill. zsákmányolhatnak. Ők egy réteg, akik az ideológiákat hangoztatják, ezzel a népet megosztják.
De bármennyire is legyen liberalizmus, vagy konzervatívizmus stb. a politikusok, jönnek és mennek. A hatalmat igazából, még mindíg a régmúltba visszanyúló királyi, nemesi családok gyakorolják.
tivoli
@36: ma, 16:12
Ez így igaz! A nagy múltú nemesi családok tagjai mindig is kiváltságosok maradnak. A többi csak szemfényvesztés.
36
@tivoli: Keszthelyen, egy nagyon erős szabadkőműves páholy működik(lehet, több is), de nagypáholyban lehetnek egyesülve. Látható és kézzelfogható formában ott vannak. Érdemes megnézni, hogy milyen jelképek kerültek a keszthelyi főtérre. Piramis, oszlopcsarnok. És mindez a fidesz érában! A nyilvános megjelenése ezeknek a jelképeknek nagyon izgalmas.
Egyébként a Festetics család, valóban "láthatatlan".
Másik példa. Egy alkalommal az élete végén, hévízre látogató Habsburg Ottótól megkérdezték, hogy "igaz-e hogy szabadkőműves?" A válasza ez volt. "Kedvesem. Aki sikerre akarja vinni az életét, gazdaságban, politikában, tudományban, az szabadkőműves kell legyen."
tivoli
@36: ma, 16:50
Ja, a világ sorsát intézők klubja. Amiről ők nem tudnak, az nincs is.
kakaósbögre
ez is a Tiborczéknak lesz mint a kikötő.valahol fel kell nőnie az Orbán unokáknak.
36
@tivoli: Ezért kell összejönniük az élet minden területét befolyásoló embereknek. És tuti hogy Keszthelyen össze is jönnek és megbeszélik a lépéseiket. A nyilvánosságnak mi marad?! Az hogy minden héten feltűnik Keszthely a sajtóban. Főtér, buszpályaudvar, kikötő és strand felújítás(majd hipp-hopp az Orbán érdekeltségbe kerül), most a kastély felújítás, föld kisajátítás a herceg részéről(igaz ez nem jelent meg sehol). Jól rátelepedtek a Keszthely-Hévíz-Sármellék háromszögre.
1magyar
A kikötőbe is vonzza majd a turistákat a felújított kastély. Újra épül a nagybirtokos,grófi, királyi rendszer.
Orbán és kormánya jól teljesít. Cseléd lesz elég.)közmunkás)
tivoli
@36: ma, 17:08
Azt nem tudom, hogy konkrétan kiknek a neve alatt fut, de hogy strómanok intézik a birtokok ügyeit a hóttziher.
www.google.hu/search?q=keszthely+l%C3%A1tnival%C3%B3k&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=j6HPVO-XOZfuaMiSgIgB&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1366&bih=608
36
@tivoli: Tiborczot, nagyon racionálisnak tartják. De én, kimelkedően vezetőnek Manningert tartom. Ő nincs előtérbe tolva, hogy látható lenne. Nyilvános rendezvényekre is csak nagyritkán megy el. Nem vegyül a néppel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.