Az internet népe is megemlékezett Angela Merkel német kancellár budapesti látogatásáról. A felejthetetlen kézcsók, Orbán Viktor lehajolása, a német és a magyar nép megbonthatatlan barátsága köszön vissza a nap netes terméséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Csak éppen a régi "polgári" protokol szerint, -és most hagyjuk a diplomáciában elfogadott szabályokat- először a hölgyeknek kell kezet nyújtani és nem a férfinak.
De hát Orbán ezt honnan tudhatja? Családi neveltetése kissé "hiányos", utólag meg nem tanult semmit .
oncogito
@mariaberta: Igen, az utolsó mondat a lényeg. A hiányos neveltetésről nem tehet senki, de hogy utólag nem tanul, azért már teljes egészében felelős.
eszegfu
Nagyon vagány a kis szentem! Én inkább arra tippelek: tudja az illemet, csak -- mint minden másban is -- megmutatja, hogy ő mindent megtehet, neki senki ne magyarázzon, az az igaz, amit ő annak tart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.