Munkájukat végző közmunkásokat gázolt egy autó csütörtök délelőtt Debrecenben, egyikőjük a helyszínen meghalt.

Kelemen-Madai Petra, a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban közölte, hogy lesodródott az útról és két gyalogost elütött egy személygépkocsi csütörtökön Debrecenben, az egyik gyalogos a helyszínen meghalt. Tájékoztatása szerint az autó egy betonfalnak is nekiütközött az Alma és a Kaskötő utca sarkán.

A személygépkocsiban ketten utaztak, egyikük súlyosan, a másik utas könnyebben megsérült. Az autó két gyalogost is elsodort, egyikük életét vesztette, a másik pedig életveszélyesen megsérült.

A sérülteket a mentők a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére vitték. A kórház szóvivője, Szentgyörgyi János elmondta: a 46 éves nő (akit munkavégzés közben ütött el az autó) állapota súlyos, életveszélyes. A többszörös koponyatörést, agyödémát szenvedett asszony műtéte megkezdődött a traumatológián – tette hozzá.

A gépkocsi 87 éves vezetője és felesége vélhetően könnyebb sérüléseket szenvedett, radiológiai vizsgálatuk jelenleg is tart – ismertette Szentgyörgyi János.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
87 éves a gépkocsivezető !
Elképesztő !
A meghalt közmunkás családjának őszinte részvétem.
Most már a közmunka bér se jut majd a családnak !
A sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Én azért a jogsit kiállító dokit is megkeresném!Vajon hogy vizsgálta meg a vénembert???De lehet hogy egy osztrák nyugdíjas volt???
1magyar
Ebben a korban már nem olyan jók a reflexek, sőt...!
volvós
Rezsicsökkentös volt !!! Kevesebb bért a közmunkásoknak ...
Az elhunyt hozzátartozóinak részvétem !!
Desischado
Egyetértek, az orvos is hibás! Az elhunyt családjának őszinte részvétem, a sérültnek meg jobbulást! Éljen a közmunka! Biztosan az út szélén kellett dolgozniuk!
mate03
@1magyar: Tőlem is megvonták! Be vallom teljes joggal!
Tekla
Nálunk a jogsi bevonásával, csak a kötél marad amire az ember felakasztja magát! Gyalogolni nem tudok hegyre föl a szívem miatt, kimenni meg nem tudok feltekerni a tolókocsival. A faluban se bolt , se kocsma, se közlekedés, orvos is csak hetente. Itt nem lehet kocsi nélkül élni a szomszéd település 8 km. Ezt képtelenség fő útvonal mellet még egészségesnek is végig gyalogolni épségben, miközben még dolgozni is kéne időt hagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.